Gom

Parttime schoonmaak medewerker bij Koninklijke Visio in Apeldoorn

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime baan als schoonmaak medewerker in Apeldoorn? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste schoonmaak medewerker bij Koninklijke Visio in Apeldoorn. Koninklijke Visio biedt scholing aan voor volwassenen vanaf achttien jaar met een visuele en verstandelijke beperking en/of andere beperkingen. Als schoonmaak medewerker bij Koninklijke Visio ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen. Je voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals stofwissen, moppen van de hotelkamers. Het is dus belangrijk dat je goed zelfstandig kan werken maar ook een goede band opbouwt met de verzorgers en bewoners van de locaties.

 

  • Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 08:30 tot 12:30. Het gaat om een parttime dienstverband van 17,5 uur per week.

 

Vanwege het contact met de doelgroep is goede beheersing van de Nederlandse taal en het kunnen aandragen van een VOG een vereiste.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;;
  • ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaak.

 

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Apeldoorn? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom