Trigion

Stagiair(e) bij Trigion op het gebied van sales!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Altijd al geïnteresseerd om op een salesafdeling te werken om de markt te veranderen? Pak dan nu je kans!

Functieomschrijving

Wij zijn Trigion! Eén van de grootste beveiligingsbedrijven in Nederland, die vallen onder de paraplu van Facilicom Group. Wij zijn altijd in beweging en zijn op dit moment druk bezig met een verandering van traditionele beveiligingsorganisatie naar een dynamische organisatie die focust op integrale veiligheidsoplossingen. Hierin spelen fysieke dienstverlening, consultancy expertise, techniek en data intelligentie een grote rol. Met ruim 6.000 collega's creëren wij voor en samen met onze opdrachtgevers complexe integrale oplossingen die door heel Nederland verspreid worden! 

 

Deze divisie valt samen met onze andere specialismes onder het moederbedrijf: Facilicom Group. Als de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland verzorgen wij diensten bij diverse grote bedrijven door heel Nederland! Zo zijn wij DE specialist met de kennis van ruim 22.000 medewerkers in schoonmaak, beveiliging, catering, zorg & welzijn, facility management en bouw & techniek.  

 

Wat is jouw stageopdracht?

Je zal stage gaan lopen binnen één van de grootste divisies van Facilicom. Binnen Trigion willen we graag een marktbewerkingsplan ontwikkelen. Hierbij wordt de beveiligingsmarkt van objectbeveiliging in kaart gebracht van regio Zuid-Oost Nederland. Dit is het gebied Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en een groot gedeelte van Gelderland. Hierbij zal er een variatie tussen desk- en fieldresearch gevraagd worden. Een grote verantwoordelijkheid dus om dit in kaart te brengen!

Wat er gedaan moet worden:
 • Welke bedrijven en overheidsinstellingen zitten er in deze regio, waarbij objectbeveiliging wordt ingevuld?
 • Achterhalen welk beveiligingsbedrijven er nu op contract staan en contact zoeken met de contactpersonen van deze bedrijven.
 • Focuslijst bepalen - welke bedrijven zijn interessant om op te richten voor de komende 3 jaar.
 • Plan van aanpak maken van enkele focus accounts.

Wat je krijgt

Je krijgt natuurlijk de kans om binnen de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland ervaring op te doen! Je staat op een springplank voor doorgroeimogelijkheden, zoals een vaste baan of een traineeship!

 

Maar wat biedt Facilicom Group jou nog meer als stagiair(e) binnen onze organisatie? 
 • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding van minimaal €524,- euro per maand, gebaseerd op een fulltime stageweek. 
 • Wij zijn heel flexibel! Wij bieden een fijne combinatie van op kantoor en thuiswerken. 
 • Enorm veel doorgroeimogelijkheden door heel de organisatie heen. 
 • Een stageplaats bij een groot en breed familiebedrijf met een gezellige informele sfeer. 
 • Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's! 
 • Een mooie werklocatie in Eindhoven!

Wie je bent

We zijn op zoek naar een student die zelfstandig goed kan werken. Je zal een aantal dagen vanuit huis kunnen werken. De overige dagen op kantoor Eindhoven of vanuit Heesch. Zelfstandigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel is dus heel belangrijk!
 • Een gedreven 3e- of 4e-jaars student met een hbo opleiding commerciële economie of een andere passende studie!
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel past goed bij jou.
 • Je bent goed in communiceren en mensen op de hoogte houden van jouw werkzaamheden.
 • Nieuwe dingen vind je leuk om te doen en je bent erg leergierig.
 • Je bent proactief en vindt het leuk om initiatief te nemen. 

 

Herken jij jezelf hierin terug? En durf jij deze uitdaging aan? 

Stuur een berichtje naar onze recruiter Madelief van der Ende via [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] of solliciteer direct via de knop! 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion