Ipse de Bruggen.nl

Stageplaats in de Gehandicaptenzorg

  • Vacature
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Nieuwveen/ Zwammerdam
24 juni 2024
4 september 2024

Details van de functie

Zoek je een boeiende en leerzame stageplaats in de gehandicaptenzorg en ben je student mbo of hbo? Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking? Vind je goede begeleiding belangrijk maar wil je ook graag jouw kennis delen? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen zeker iets voor jou!

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliŽnten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliŽnten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Je krijgt als stagiair de ruimte en de tijd om met mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking te (leren) begeleiden, verzorgen en/of te behandelen. Je kunt ervaring opdoen in de praktijk voor het mooie beroep waarvoor je nu studeert. En wij worden enthousiast als je jouw kennis met ons wilt delen.

Er zijn veel verschillende stageplaatsen mogelijk voor studenten van mbo en hbo opleidingen binnen Zorg en Welzijn. Volg je een opleiding tot begeleider kun je cliŽnten in een groepswoning begeleiden tot cliŽnten die begeleid zelfstandig wonen, maar ook binnen dag- en arbeidscentra en behandelcentra. De cliŽnten met wie je gaat werken zijn al net zo verschillend. Van kind tot oudere, met verschillende ontwikkelingsniveaus, met meervoudige beperkingen en ook cliŽnten met bijkomende problematiek. Dit maakt een stageplaats bij Ipse de Bruggen zo bijzonder. Afhankelijk van de studie die je volgt, jouw ontwikkeling en het studiejaar krijg je meer verantwoordelijkheid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Sharony Granacher
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Ipse de Bruggen.nl gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.