Medapp

Apothekersassistent I Medapp

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Noord-Brabant
Eindhoven
24 juni 2024
3 september 2024

Details van de functie

Wil jij medicijngebruikers ook buiten de muren van de apotheek helpen om hun leven met medicijnen makkelijker te maken? Dat kan bij MedApp. Solliciteer nu als dit op jouw lijf geschreven is!


Locatie: Eindhoven (Strijp S).
Uren per week: 24-40 uur
Denk- en werkniveau: mbo apothekersassistent
Ervaring: 0-10 jaar

Wat ga jij doen?
Jij gaat met jouw kennis en ervaring aan de slag in een van onze teams. Teams hebben verschillende specialisaties, zodat je een set taken kunt kiezen die echt bij jou past. Samen met collega’s lever je farmaceutische zorg via een digitaal platform. Hierdoor kun je de patiënt (klant) nog beter helpen, juist buiten de muren van de apotheek.
Je zorgt ervoor dat onze klanten niet alleen een vliegende start hebben, maar je zorgt er ook voor dat ze tevreden blijven over onze diensten. Bij MedApp hebben we geen fysieke balie, waardoor je niet te maken hebt met lange wachtrijen in de apotheek. Daarnaast zijn er op deze manier minder discussies over het preferentiebeleid en minder discussies over de kosten. Jouw tijd wordt gebruikt om farmaceutische zorg leveren zoals het bedoeld is. En dat allemaal digitaal en op afstand! Daarnaast vinden we het bij MedApp erg belangrijk dat je meedenkt over hoe dit allemaal nog beter kan. Ook kijkt MedApp goed naar waar jouw expertise binnen het assistentenvak ligt, en daarmee kunnen wij er voor zorgen dat jij je kwaliteiten kan laten zien in het onderdeel dat het allerbeste bij jou past!

Waarom zou je deze baan willen?
Omdat we een vernieuwende blik hebben op het farmaceutische werkveld. We willen onze klanten beter helpen en we gaan mee in de digitalisering van de zorg. Of beter gezegd: wij willen koploper zijn in deze digitalisering. Alles om het medicijngebruikers zo makkelijk mogelijk te maken.

Je komt terecht in een jong team, waar je volop de mogelijkheid krijgt om te doen waar jij goed in bent. Je krijgt een eigen laptop en je bent natuurlijk welkom op alle activiteiten die we doen. Borrels? Ja, natuurlijk! Uitjes? Jep. En iedere maand hebben we Freaky, of Super Friday, waar we met het hele bedrijf op een interactieve manier van elkaar gaan leren.

Wie zijn wij?
MedApp. De meest innovatieve apotheek van Nederland! In Nederland hebben zo'n 8,5 miljoen mensen een chronische aandoening. Meer dan 2 miljoen van hen gebruikt drie of meer medicijnen per dag. Dat heeft natuurlijk veel impact op hun leven. MedApp wil graag het leven van deze medicijngebruikers makkelijker maken met persoonlijke aandacht en oplossingen. Dit doen we door klanten alles rondom hun medicijnen digitaal te laten regelen in één app, die is gekoppeld aan onze eigen snelgroeiende apotheek. Soms kan zo’n vernieuwende apotheek vragen oproepen bij gebruikers, dat is begrijpelijk. Wij zoeken jou om ze hierbij te helpen!

Wat vragen wij van jou?
 • Mbo-opleiding Apothekersassistent;
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent kritisch en communiceert helder;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende online systemen;
 • Je bent flexibel en beweegt mee met de snelle ontwikkelingen in het bedrijf;
 • Je bent servicegericht en klantvriendelijk;
 • De klant staat voor jou centraal. Je wilt iedere klant even graag en zo goed mogelijk helpen.

Wat krijg je daarvoor terug?
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een pensioen, goed werkmateriaal en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling;
 • Onderdeel zijn van (en bijdragen aan!) de snelst groeiende online apotheek van Nederland;
 • Afwisseling. Door de harde groei veranderen processen snel. Uiteraard mag jij jouw ideeën delen als je de mogelijkheid ziet om zaken efficiënter aan te pakken;
 • Een hecht team, in een hecht bedrijf waar niet alleen assistenten en apothekers werken. Zo hebben wij onder andere ook een marketing- en tech team. Samen werken we aan één doel: het leven met medicijnen zo makkelijk mogelijk maken;
 • Leuke teambuilding activiteiten!

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Loes van Vlokhoven
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Medapp gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.