Mediavisie

Content Creator I Mediavisie

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
HBO
 • Overijssel
Deventer
24 juni 2024
12 september 2024

Details van de functie

Logo Mediavisie
Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé experts in onderwijs en arbeidsmarktcommunicatie en ontwikkelen tools gericht op student journeys en HRM oplossingen.
Samen met ons enthousiaste team werken wij aan de mooiste projecten bij onderwijsinstellingen en bedrijven in heel Nederland. Onze expertise is slim verbinden, organiseren en informeren. Wij zijn een organisatie die concepten, tools en creaties combineert en realiseert op het gebied van nieuwe media. Mediavisie is specialist in onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Sinds 1998 zijn wij marktleider op het gebied van loopbaanportals (ROC.nl en OpleidingenWerk.nl). Ons doel is om zowel de organisatie als de mens te voorzien van mediatools en services, door deze universeel toegankelijk en bruikbaar te maken.

Ben jij een teamplayer die nieuwsgierig is, op iedereen afstapt en een neus heeft voor ‘stories’? Dit is je kans om mooie content te maken voor een miljoenenpubliek en mensen verder te helpen in het maken van keuzes die bepalend zijn voor hun loopbaan.

Wat ga je doen?
Samen met je Mediavisie-collega’s werk je aan het realiseren van de communicatiedoelstellingen van onze klanten waaronder zorginstellingen, scholen en uitzendbureaus. Ons team bestaat uit 21 enthousiaste professionals die zich dagelijks druk maken om samen met klanten de beste resultaten te behalen.

Jij bent de ideale kandidaat!
Met jouw creatieve denkkracht en kennis en ervaring op het gebied van IT en communicatiestrategieën versterk je niet alleen ons team, maar bedien je onze klanten ook optimaal. Je bent een ster in contentmanagement en je kan goede SEO-teksten schrijven. Of het nu een persbericht of social media betreft, jij weet waar en hoe je aandacht kan krijgen en wat daarvoor nodig is. Je kan vlot schakelen en snel tot de essentie komen. Je voert gemakkelijk gesprekken met een diversiteit aan mensen. Je werkt planmatig om je doelen te behalen, betrekt anderen en werkt samen.
Je hebt ervaring in het zichtbaar maken van een duidelijk organisatieprofiel en gewenst imago en vanzelfsprekend heb jij ervaring met het werken in een CMS. Je denkt en werkt vanuit kansen en mogelijkheden en komt met concrete content-oplossingen. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek of multimediadesign en hebt relevante ervaring opgedaan.

De functie
Jij draagt bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van Mediavisie, je gaat daarbij te werk vanuit een integrale communicatiestrategie en een contentkalender. Met jouw bevlogenheid weet je op een positieve en aansprekende manier zowel in- en extern de juiste mensen te bereiken, met de juiste content op het juiste moment.
Je houdt je bezig met contentcreatie (visuals en tekst) en (eind)redactie. Je snapt wat cross mediaal schrijven en cross mediaal content creëren is. Je voedt de socials met nieuwswaardige ontwikkelingen binnen Mediavisie en je hebt een neus voor aansprekende onderwerpen. Ook weet je handig gebruik te maken van content die anderen maken over Mediavisie, zoals stage- of opleidingsbedrijven die een positief bericht over een afstudeerproject of eindopdracht publiceren.

Concrete taken:
 • Als spin in het web coördineer jij de (crossmediale) contentuitingen;
 • Je maakt van aangeleverde informatie (online)teksten, banners of film, social media content en nieuwsberichten;
 • Je schrijft en redigeert (seo-technisch) webteksten en landingspagina’s;
 • Je houdt het overzicht op de diverse kanalen voor een maximale positieve aandacht voor ons en onze opdrachtgevers door onder meer het maken van cross mediale berichten, waaronder aantrekkelijke posts op social media;
 • Je ondersteunt je collega’s bij het verzorgen en verspreiden van nieuwsberichten;
 • Je levert een bijdrage aan de (online) zichtbaarheid en profilering van Mediavisie;
 • Je benadert op strategische wijze de juiste media;
 • Je plaatst berichten op de diverse Mediavisie portals en social media kanalen.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Naast een jaarcontract bieden wij een marktconform salaris. Het gaat hier om een vaste baan voor 32 tot 40 uur per week. Daarnaast kennen wij meer dan prima arbeidsvoorwaarden en om te zorgen dat jij duurzaam inzetbaar blijft en jezelf blijft uitdagen biedt Mediavisie ook uitgebreide scholings- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteren
Wil jij onze nieuwe Content Creator worden? Solliciteer dan via het formulier hieronder!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Amy van der Wekke
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Mediavisie gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.