Bnext.nl

Transportplanner

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Noord-Holland
Nieuwe Wetering
24 juni 2024
26 september 2024

Details van de functie

Logo Uiteraard zorg jij als Planner dat er vandaag goede routes gereden worden, maar jij bent altijd al bezig met morgen. Want hoe goed het ook gaat, er zijn altijd kansen voor verbetering. Jij gaat in ons nieuwe systeem elke dag op zoek naar die kansen en bouwt onze dienstverlening steeds verder uit!

Wat ga je doen?
Plannen, maar dan slimmer. Omdat het grootste gedeelte van onze planning voor de wagens die bedrijfsafval ophalen automatisch gegenereerd wordt, hou jij tijd over voor je hoofdtaak: alles beter maken. Je zoekt dagelijks met je collega’s en je chauffeurs naar kansen om sneller, efficiënter en beter te werken. Door ons nieuwe systeem, KLIKO, hebben we veel meer data over onze dienstverlening en jij gebruikt die nieuwe kennis optimaal. Wij kennen de grenzen van de mogelijkheden ook nog niet en we willen samen met jou ons systeem zo goed mogelijk benutten. Daarna zorg je dat jouw ideeën ook buiten de computer werken, want de echte wereld kan soms verschillen van de digitale. Nieuw plan bedacht en uitgevoerd? Dan bespreek je het even na met jouw chauffeurs en collega’s. Werkte het zo goed als jij het in je hoofd had of moeten we de nieuwe werkwijze een beetje bijschaven zodat het beter vertaalt naar ‘echte wereld’?

Wie ben jij:
Je bent een perfectionist en dat vertaal je door naar je planningen en ideeën. Leuke ideeën zijn 1 ding, maar bij jou is een idee pas goed als het ook uitstekend ‘in het echt’ werkt. Voor ieder nieuw idee gebruik je jouw analytische aard om kansen te herkennen en mogelijkheden op te tuigen. Met jouw voorliefde voor ICT, zie je makkelijk wat wél en niét mogelijk is binnen de grenzen van ons systeem en planning. En verder? Heb je het lef om nieuwe kansen aan te kaarten en te zoeken naar kansen. Daarnaast hebben we de voorkeur dat:
 • Je een afgeronde mbo-opleiding hebt, bij voorkeur in de richting van logistiek en/of supply chain
 • Je fulltime beschikbaar
 • Je snel bent in het eigen maken van nieuwe systemen

Wie ben jij:
De kans om beter te worden. Niemand hier houd je tegen als je op zoek wil naar manieren om dingen anders te doen. Sterker nog: dat juichen we toe. Er is hier niemand om je handje vast te houden. Wij willen dat je zelf initiatief neemt, je manager overtuigt en de rest van je team op sleeptouw neemt.

Wat je zwart op wit krijgt?
 • Een bruto maandsalaris vanaf € 2750,- (al zit daar nog wat ruimte in als je meer ervaring hebt)
 • Een vaste werkplek bij ons op kantoor in Nieuwe Wetering
 • Telefoon van de zaak
 • Een goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding a 21 cent per km
 • Iedere dag een verzorgde lunch
 • Vrijdagmiddagborrel

Verder staat Bnext.nl altijd klaar voor haar medewerkers. Naast een gezonde werksfeer, vieren we regelmatig successen en hebben we onze eigen stichting. Onze stichting is een non-profit die medewerkers helpt wanneer ze er zelf even niet meer uitkomen. Of het nu gaat om het invullen van een belastingaangifte, het schrijven van een brief naar een advocaat of het raadplegen van een budgetcoach; er staat altijd iemand voor ze klaar!

Ben jij onze nieuwe transportplanner?
Dan drinken we graag een bak koffie met je. Laat via het onderstaande formulier je contactgegevens achter en onze recruiter Gino neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over je nieuwe baan? Gino is te bereiken via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Gino Bont
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Bnext.nl gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.