IKEA

Bijbaan Horeca medewerker

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Breda
12 juli 2024

Details van de functie

Logo Hej horeca-bijbaner! Verwelkom samen met 80 collega's honderden klanten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Voor 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? En dat op fietsafstand van je huis bij de IKEA-vestiging in Breda? Zeker weten.

Een dag met ons in jouw leven
Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen week hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst klanten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, word op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk aan het:

  • bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.
  • draaien van de kassa.
  • schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.
  • verkopen en adviseren van klanten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen).

Wie je bent
Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert met confetti en ballonnen. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 20:00 uur klaar, op zaterdag om 18:00 uur en op zondag om 18:00 uur. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en daarom mag je 2 doordeweekse avonden blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

  • een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA