IKEA

Teammanager Sales

Details van de functie

Logo Jij wilt een bijdrage leveren aan een betere wereld! Jij bent een creatieve denker en inspireert daardoor anderen. Bij IKEA Amersfoort zijn we opzoek naar een Sales Teammanager. Wij zoeken iemand voor 36-38 uur in de week, wij zijn hierin flexibel en denken graag met je mee.

Een dag met ons in jouw leven
In de rol van Teammanager Sales kan jij jouw eigen ondernemerschap, coachende vaardigheden en commerciŽle ervaring kwijt. Je geeft leiding aan een team en houdt ervan om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

Je dag zou er zo kunnen uitzien: Je start met een ronde op de afdeling waarin je een check doet naar de prijskaartjes en of de juiste showmodellen erbij staan. Tussendoor bespreek je met je collega teammanagers de focuspunten van de dag. Als voorbereiding op de middag bereid je een verbetervoorstel voor die je 's middags in een werkoverleg aan je collega's presenteert. Tussendoor ben je op de werkvloer aanwezig om de klanten te helpen en je team te coachen.

Slapen zal het hele jaar de focus hebben bij IKEA Amersfoort dus deze afdeling staat voor klant en team in de spotlights.
Goed om te weten ook is dat er een verbouwing aankomt op deze afdeling Slaapkamers, hier zal jij de lead in nemen.

Wie je bent
Als Teammanager Sales zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de markt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je neemt een dosis ervaring mee die je hebt opgedaan bij voorkeur op de afdeling sales showroom binnen IKEA.
  • Je hebt minimaal een HBO werk en denkniveau.
  • Je bent een inspirerende coach en benut de kwaliteiten en eigenschappen van de jouw team optimaal
  • Je hebt lef, ondernemerschap ťn durft (commercieel) out of the box te denken
  • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA