Gom

Flexibele schoonmaakmedewerker Sittard - Geleen

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaakbranche waar geen dag hetzelfde is? Haal jij energie uit het werken op verschillende locaties? Lees dan direct verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je jouw enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel kunt inzetten? Ben jij in het bezit van een eigen auto en wil je graag op verschillende locaties werken? Dan zou dit een passende vacature kunnen zijn!

Als schoonmaak medewerker ben jij een belangrijk onderdeel van ons team. Jij zorgt ervoor dat de diverse school locaties elke dag weer stralen. Het is essentieel dat je goed zelfstandig kunt werken, aangezien jij dagelijks met je eigen vervoer naar verschillende school locaties in de regio Sittard, Geleen, Echt en Susteren zal rijden. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat je elke taak met de grootste zorg uitvoert. Door jouw inzet en toewijding zorg je ervoor dat alles er spik en span uitziet. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit schoonmaken van scholen, stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair. Op die manier kunnen de medewerkers en scholieren in een frisse en schone omgeving leren en werken.De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag en de uren zijn in overleg bespreekbaar met de leidinggevende. Dit is een dienstverband van 30 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou.Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • Je bent in het bezit van zowel je rijbewijs B als een eigen auto.Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de flexibele schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop! Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou te verwelkomen in ons team.Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom