Embrace hospitality services

HR Business Partner bij Embrace

Details van de functie

Logo Ben jij een ervaren HR-professional met een passie voor het ondersteunen van organisatorische groei en het creëren van een cultuur van samenwerking en eigenaarschap? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het landelijk HR-beleid van meer dan 500 medewerkers. Je maakt deel uit van het Management Team (MT) van onze Business Unit en werkt nauw samen met de Business Unit Directeur, Klantmanagers en Teamleiders. Jouw passie voor HR in combinatie met zelfstandig werken in een dynamische omgeving komt hier volledig tot zijn recht. 
 

Je bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van operationeel en tactisch HR-beleid. Belangrijke thema's waar je je op richt zijn onder andere het bevorderen van leiderschap, effectief verzuimmanagement, HR-analytics en het ondersteunen van de bedrijfsgroei. Jouw expertise en inzicht zullen cruciaal zijn bij het begeleiden van onze organisatie naar de volgende fase van haar ontwikkeling. 

 

Naast je verantwoordelijkheden op het gebied van HR, speel je een essentiële rol in het creëren van een cultuur waarin mensen graag samenwerken en hun eigenaarschap tonen. Jouw capaciteiten om verbinding te maken, te inspireren en verandering te stimuleren zijn van onschatbare waarde voor ons team en onze organisatie. 

Als HR Business Partner krijg je de kans om jouw stempel te drukken op de toekomst van Embrace en een positieve impact te hebben op onze medewerkers. 

 

Meer over Embrace 

Wij zijn Embrace en Embrace staat voor beleving. Een beleving die begint bij een gastvrije entree voor medewerkers, bezoekers en gasten op een locatie. Specialisten in hospitality die we zijn, begrijpen we wat er komt kijken om in elke zakelijke omgeving het verschil te maken. Dat doen we met passie, met betrokkenheid & met empathie. Voor iedere locatie in Nederland en voor elke opdrachtgever bieden we een ontvangst met meerwaarde voor iedere bezoeker. Wat Embrace uniek maakt is ons totaalconcept in entreemanagement. En door onze flexibiliteit kan de opdrachtgever zelf bepalen hoe dat concept eruitziet. 

Wat je krijgt

Wij bieden je een aantrekkelijke functie in een dynamisch en groeiende organisatie. Je vindt bij ons een warme, informele sfeer met tal van (doorgroei-) mogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Daarnaast krijg je: 

  • een maandsalaris tussen de € 4.000,- en € 5.000.- bruto o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; 
  • 27 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur per week; 
  • een leaseauto en een NS Businesscard. Je reist namelijk door het hele land en werkt tenminste één dag per week op het kantoor in Zwolle. De overige dagen werk je op een van de andere regiokantoren in Amsterdam, Schiedam of Eindhoven zodat je zichtbaar bent. Dit is ook de reden dat er twee vacatures open staan;
  • de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Hiervoor ontvang je een mobiel en laptop van de zaak. Uiteraard ontvang je hiervoor ook een passende thuiswerkvergoeding en een internetvergoeding; 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen. 

Wie je bent

Om succesvol te zijn als HR Business Partner ben je resultaatgerichtheid, vernieuwend en weet je te verbinden. Je bent veerkrachtig, daadkrachtig en communicatief sterk en begrijpt het spanningsveld met de operatie. Je weet hen te bewegen en mee te krijgen. Je krijgt energie van een dynamische en veeleisende omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging.  

Persoonlijkheid, in combinatie met kennis en ervaring, vinden wij een belangrijke factor voor deze positie. Als HR Business Partner heb je namelijk een zelfstandige rol en krijg je deze verantwoordelijkheid en het vertrouwen ook van de HR Manager en de business.

 

 Daarnaast beschik je over: 

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting Human Resource Management of Bedrijfskunde; 
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring als HR Business Partner of als HR Adviseur; 
  • affiniteit met onze doelgroep of ervaring met vergelijkbare doelgroepen. 

 

Ben jij de proactieve, doelgerichte en overtuigende HR Business Partner en beschik je over een gezonde dosis humor? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton!  

  

Wil je eerst nog vragen stellen over deze functie of onze organisatie? Dat kan! Neem dan contact op met Melissa Wassenaar (onze recruiter) via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail]  
Deze vacature staat ook open in de omgeving Zwolle, maar betreft een en dezelfde functie. 
 
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services