Multicopy The Communication Company

Allround Grafisch Medewerker – Multicopy Capelle/Rotterdam Oost & Lansingerland

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
MBO
 • Zuid-Holland
Capelle a/d IJssel, Rotterdam Oost & Lansingerland
26 juni 2024
30 september 2024

Details van de functie

Logo Multicopy Capelle/Rotterdam Oost & Lansingerland groeit! Dit jaar zullen wij nog een aantal Multicopy-vestigingen in de regio groot Rotterdam openen en daarvoor zijn wij op zoek naar een grafische spin in het web!

Wie zijn wij?
Multicopy is al lang niet meer de copyshop van weleer. Vernieuwend zijn we echter altijd gebleven. Nu als Multicopy The Communication Company. We leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiediensten aan organisaties in verschillende branches. Van gepersonaliseerde direct mailings tot websites; van banners en vlaggen tot complete beursstands; van bedrijfskleding tot huisstijldrukwerk en van syllabi tot promotionele artikelen.

De functie
In de afwisselende en veelzijdige functie van Allround Grafisch Medewerker werk je met de modernste printtechnieken, van drukken tot en met (variabel) printen, maar ook dtp en grafisch vormgeven, alsmede het digitale speelveld met de ontwikkeling en bouw van websites en apps horen tot jouw takenpakket. Je bent de spil tussen de klant, de productie en onze accountmanager. Daarbij begeleid je orders tijdens het gehele productieproces en neem je het ontwerp, de productie en de afwerking zelf voor je rekening of je verzorgt dit samen met collega's. Je bedient de digitale printers en verzorgt de afwerking van de verschillende producten.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die in staat is om de wensen en eisen van onze klanten om te zetten in communicatieoplossingen. Je probeert daarbij telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf, te overtreffen. Een zesje is voor jou niet goed genoeg. Klantgericht, stressbestendig, flexibel en kwaliteitsgericht zijn kernbegrippen in je functioneren. Je hebt affiniteit met onze producten en diensten en bent bereid je kennis hier over uit te breiden. Daarnaast krijg je energie van het werken in teamverband. Dit is belangrijk, want bij Multicopy Capelle/Rotterdam Oost en Lansingerland maken we het werk samen. Samen met de klant, samen met de collega's.

Wat vragen wij?
 • MBO/MBO+ werk- en denkniveau;
 • Daadkrachtige persoonlijkheid met een proactieve houding;
 • Initiatiefrijk en resultaatgericht;
 • Nauwkeurig en secuur;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
 • Goede/uitstekende beheersing van grafische programma's als InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat, e.d. (must);
 • Kennis en beheersing van Microsoft Office (o.a. Word, Excel en PowerPoint);
 • Fulltime beschikbaarheid.

Wat bieden wij?
Een prettige, dynamische werkomgeving waarin continu wordt geďnvesteerd in kennis en nieuwe technieken en technologie. Je krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om je tijd en werkzaamheden in te delen en jezelf te ontwikkelen, maar daar vragen we wel commitment en inzet voor terug. We bieden een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en… doorgroeimogelijkheden in een organisatie met ambitie. Als die ambitie ook bij jou volop aanwezig is, dan maken wij graag kennis met jou!

Solliciteren?
Bij interesse vragen wij jou om te solliciteren door een CV met motivatiebrief te sturen. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling met zowel een CV als een motivatiebrief.

Nieuwsgierig geworden, maar toch nog vragen? Dan willen we je vragen om niet te bellen, maar om een e-mail te sturen naar [stuur een e-mail] met als onderwerp 'Sollicitatie allround grafisch medewerker'.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Pouria Taghavi
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Multicopy The Communication Company gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.