IKEA

Logistiek Co÷rdinator

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Zwolle
19 juli 2024

Details van de functie

Logo We zijn op zoek naar collega's die de Team Manager Logistiek kunnen ondersteunen in het operationele proces. We noemen deze rol, die bij veel andere bedrijven shiftleader heet, bij IKEA: Fulfilment Operations Co÷rdinator.

We hebben meerdere posities vacant tussen de 28 en 36 uur. Geef in je brief duidelijk aan wat je gewenste contracturen zijn. De werktijden lopen uiteen van 5.00 in de ochtend tot 00.00 in de nacht. We zijn op zoek naar kandidaten die we flexibel kunnen inplannen op deze tijden.

Een dag met ons in jouw leven
Als Fulfilment Operations Co÷rdinator ben je vooral het proces aan het aansturen waarbij je natuurlijk ook af en toe zelf de handen uit de mouwen steekt. Verder hou je je bezig met:

  • Ondersteun je het team bij het plannen, leiden en uitvoeren van taken voor de belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden: order picken, verpakken, lossen, laden en aanvullen van goederen/orders binnen de afgesproken tijd, waarbij de klant centraal staat.
  • Zorg je dat het team in een schone, georganiseerde en veilige omgeving werkt op de gehele Logistieke afdeling. Je zorgt ervoor dat alle veiligheidseisen en standaardwerkprocedures worden nageleefd en waarborg een goede inwerking voor onze nieuwe collega's
  • Houdt je toezicht op de dagelijkse processen in jouw verantwoordelijkheidsgebied, identificeer en handel je naar mogelijke verbeteringen en zorg je ervoor dat de dagelijkse routines worden gevolgd.

Wie je bent
Jij vindt het belangrijk om bij te dragen aan een goed samenwerkend team. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om gestructureerd, snel en eenvoudig te werken. je kunt jezelf aanpassen aan veranderingen binnen Logistiek, en je bent in staat om te reageren op zakelijke en klantbehoeften door effectieve oplossingen te bieden binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Bij IKEA vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Wij geloven dat jij jezelf thuis voelt in deze rol als de volgende punten jou niet onbekend zijn:

  • Relevante ervaring binnen een Retail- en/of logistieke rol
  • Ervaring met het gebruik van technische apparatuur
  • Ervaring met het toepassen en nemen van persoonlijke initiatieven
  • Computer vaardigheden
  • Ervaring met het plannen en verbeteren van de dagelijkse bedrijfsvoering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA