Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Details van de functie

Logo Droom je van een carrière als vrachtwagenchauffeur? Bij Consolid zoeken wij in Oss kandidaten die graag hun rijbewijs hiervoor zouden willen halen. Meld je nu aan!

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris variërend tussen €1976,- en €2844,-, nog exclusief de extra toeslagen;
 • Het realiseren van jouw ideale functie als professioneel vrachtwagenchauffeur;
 • Dagelijks nieuwe routes verkennen en unieke bestemmingen ontdekken. Jouw geplande reis kan hier niet aan tippen;
 • Een uitgebreid programma voor bijscholing met persoonlijke begeleiding en kansen voor loopbaanontwikkeling;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • Op maat gemaakte ondersteuning;
 • Werkzekerheid in de regio Oss, dus absolute zekerheid. Consolid staat voor jou klaar om je dromen waar te maken.

Functieomschrijving Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Als professioneel vrachtwagenchauffeur geniet je van de tijd op de weg, terwijl je tegelijkertijd een belangrijke verantwoordelijkheid hebt. Je bent namelijk het gezicht van de klant, en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de producten tijdig en zorgvuldig worden vervoerd. Jij zorgt ervoor dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Waar kom je te werken?

Heb je een rijbewijs op zak? Consolid staat klaar om je te helpen om bij een van onze diverse opdrachtgevers in Oss aan de slag te gaan. Of je nu kiest voor bloemenvervoer, luchtvervoer, vliegtuigcatering, horeca of afvalinzameling, bij ons zijn er talloze mogelijkheden om als professioneel vrachtwagenchauffeur ervaring op te doen. Je gaat verschillende soorten ladingen bezorgen en werkt op verschillende tijdstippen. Tijdens het bijscholingstraject zijn er volop mogelijkheden om aan het werk te gaan, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of bijrijder.

Functie eisen Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C
 • Je hebt een diepe liefde voor de weg en begrijpt de serieuze verantwoordelijkheid van je rol. Je bent namelijk het visitekaartje van onze klanten en zorgt ervoor dat de vracht ongeschonden zijn bestemming bereikt.
 • Met een B-rijbewijs op zak biedt Consolid jou de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers in Oss, zoals in het bloemenvervoer, vliegtuigvervoer, vliegtuigcatering, horeca of afvalinzameling. De keuze is aan jou. Bij onze opdrachtgevers kun je direct aan de slag als ervaren vrachtwagenchauffeur en diverse aspecten van vrachttransport ervaren, inclusief variabele werktijden.
 • Als onderdeel van het selectieproces is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
 • Je bevindt je in uitstekende fysieke conditie; een medische keuring maakt deel uit van het selectieproces. Ben je nieuwsgierig naar deze opleiding? Bekijk snel het verhaal van Peter en ontdek hoe hij zijn jongensdroom heeft waargemaakt bij Consolid! Klik hieronder om je aan te melden!

Ben je enthousiast over deze vacature voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur C? Solliciteer dan vandaag nog! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app mij dan op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid