Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE

Details van de functie

Logo Ben je altijd al gepassioneerd geweest over een carrière als vrachtwagenchauffeur? Bij Consolid zijn wij nu op zoek naar toekomstige chauffeurs.

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €1976,- en €2844,-, nog exclusief mogelijke toeslagen.
 • De kans om je lang gekoesterde droom als vrachtwagenchauffeur waar te maken.
 • Dagelijks nieuwe routes ontdekken en avontuurlijke bestemmingen verkennen. Jouw geplande reis kan hier niet aan tippen.
 • Een uitgebreid opleidingstraject met persoonlijke begeleiding, voortdurende bijscholing en mogelijkheden voor persoonlijke groei.
 • 8,33% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • Individuele aandacht.
 • Werkzekerheid in de regio Tilburg, wat zorgt voor gemoedsrust. Consolid staat aan je zijde gedurende deze opleiding.

Functieomschrijving Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE

Als vrachtwagenchauffeur ben je graag onderweg, maar draag je ook een grote verantwoordelijkheid. Je bent namelijk het visitekaartje van de klant en zorgt ervoor dat de producten tijdig en in uitstekende staat op hun bestemming aankomen.

Waar kom je te werken?

Met een rijbewijs op zak, helpt Consolid je om aan de slag te gaan bij een van onze diverse opdrachtgevers in Tilburg. Of je nu kiest voor bloemenvervoer, vliegtuigvervoer, vliegtuigcatering, horeca of afvalinzameling, bij ons zijn er talloze mogelijkheden om ervaring op te doen als vrachtwagenchauffeur. Je gaat verschillende soorten ladingen vervoeren en werkt op verschillende tijden. Tijdens de opleiding zijn er volop kansen om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of bijrijder.

Ben je nieuwsgierig? Lees het inspirerende verhaal van Peter en zijn jeugddroom!

Consolid bezorgd Peter zijn jongensdroom als vrachtwagenchauffeur - Consolid

Functie eisen Opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE
 • Jouw passie voor de weg is onmiskenbaar, en je begrijpt de grote verantwoordelijkheid die bij je baan hoort. Jij bent namelijk het gezicht van onze klant en zorgt ervoor dat de goederen onbeschadigd en tijdig hun eindbestemming bereiken.
 • Met een geldig B-rijbewijs op zak, biedt Consolid je de kans om aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers in Tilburg. Of je nu kiest voor bloemenvervoer, vliegvervoer, vliegtuigcatering, horeca of afvalinzameling, de keuze is aan jou. Onze klanten bieden directe mogelijkheden om te starten als vrachtwagenchauffeur en om ervaring op te doen in diverse vormen van vrachttransport en met wisselende werktijden.
 • Als onderdeel van het selectieproces dien je in staat te zijn om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
 • Je verkeert in uitstekende fysieke conditie, aangezien een medische keuring een vast onderdeel is van het selectieproces. Ben je nieuwsgierig naar deze fantastische opleiding? Lees snel het inspirerende verhaal van Peter en ontdek hoe hij zijn jeugddroom heeft waargemaakt bij Consolid! Klik hieronder om je direct aan te melden!

Ben je enthousiast over deze opleidingsvacature? Solliciteer dan vandaag nog! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app mij dan op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid