City 360

Bijbaan Toezichthouder COA regio Amsterdam

Details van de functie

Logo Samen met collega's zorgen voor een fijne, veilige woonomgeving. Jij doet het! Zo maak je het verschil voor mensen in een moeilijke situatie.

Functieomschrijving

Je wilt bij Trigion City 360 werken, omdat je ?
 • altijd je salaris op tijd uitbetaald krijgt.
 • terechtkomt in een familiebedrijf waarin we aandacht hebben voor jou en je ontwikkeling.
 • toeslagen bovenop je salaris krijgt als je in de nacht en in het weekend werkt. Deze is 10% van je bruto salaris als je in de avond werkt, 20% als je in de nacht werkt en 35% als je in het weekend en op feestdagen werkt. 

Dé gastheer/-vrouw van het asielzoekerscentrum (COA) in Amsterdam en omgeving. Dat is jouw rol als toezichthouder! Jij staat klaar voor bewoners en bezoekers. Je beantwoordt hun vragen, bewaakt de rust in het gebouw en voorkomt overlast. Jouw doel? Zorgen dat mensen fijn kunnen wonen en zich thuis voelen.

 

Jouw werkdag bij het COA in Amsterdam

 

Op de receptie ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je heet ze welkom, checkt eventueel hun identiteit en maakt ze wegwijs in het gebouw. Zie je een opvallende situatie of is er overlast? Dan spreek je mensen aan op hun gedrag, om zo problemen te voorkomen.

 

Dreigt een situatie toch uit de hand te lopen? Dan roep je de beveiligers erbij. Met hen werk je nauw samen. Zie je zelf als een extra paar oren en ogen van deze collega's. Aan het einde van je dienst breng je verslag uit van de situaties die zich hebben voorgedaan. Goed om te weten: je draait vooral avond-, nacht- en weekenddiensten op verschillende COA locaties in en rond Amsterdam.

 

De diensttijden zijn ongeveer van 22:00 - 8:00 (ma t/m vrij) In het weekend 17:00 tot 22:00 en 22:00 tot 09:00. Dit kan soms afwijken en verschillen per locatie.

 

Extra mooi aan jouw baan als toezichthouder COA
 • ?Je volgt een opleiding van 4 dagen waarin je wordt klaargestoomd voor je functie. Deze dagen krijg je doorbetaald! Hierna kun je meteen aan de slag.
 • Wil je jezelf ontwikkelen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je binnen Trigion doorgroeien tot bijvoorbeeld boa of beveiliger. Wij betalen je opleiding!

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 

 • Een bruto-uurloon van €14,49 per uur.
 • Een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren een vast contract.
 • 13 keer salaris per jaar.
 • Onregelmatigheidstoeslagen, waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per km (tot een max. van 45 km per enkele rit).
 • Pensioenregeling en vakantiegeld.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie je bent

Jij straalt gastvrijheid uit! Je gaat graag met mensen in gesprek, luistert aandachtig en weet je rust over te brengen. Is het nodig om mensen aan te spreken? Dan doe je dat op een prettige, maar duidelijke en overtuigende manier. Daarbij sta je sterk in je schoenen en bewaar je het overzicht, ook in stressvolle situaties. Bovendien ben je in staat veel te lopen en ben je 7 dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar. Daarnaast

 • heb je minimaal mbo 2-niveau
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring. Dat kan in alle sectoren en vakgebieden zijn.
 • ben je minimaal 18 jaar, zodat je in de avonden en nachten mag werken.
 • beheers je de Nederlandse taal goed. Ook kun je in het Engels instructies geven en het gesprek aangaan met bewoners.
 • woon je binnen een straal van 45 km vanaf Amsterdam en kun je je werkplek zelfstandig bereiken. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

 

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als toezichthouder bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

 

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

 

Tot slot

?Voor deze functie heb je een VOG nodig.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360