Consolid

Chauffeur CE

Details van de functie

Logo Consolid Transport Professionals is op zoek naar jou in de regio van Zeist als chauffeur CE

Wat bieden wij? Hey daar!Heb je het nieuwe label van Transport Professionals al gezien? Het ziet er geweldig uit! Wij zijn ontzettend trots op onze inzet voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid en willen dit graag uitdragen. Als familiebedrijf vinden we het heel belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Daarom hebben we de Consolid Academy opgericht en zorgen we dat iedereen klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen voor jouw carričre?Maar, dat is niet alles. We hebben namelijk ook nog een geweldig aanbod voor je in petto:- Maandsalaris van €1.785,60 tot €4.028,96 bruto (op basis van fulltime dienstverband)- 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband- Jaarcontract bij Consolid- Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer- Uitgebreide introductie bij indiensttreding- Opleidingsmogelijkheden via Consolid Academy met een budget van €1.500- Collegiale werkomgeving met een persoonlijke fieldmanagerKlinkt goed toch? Als je geďnteresseerd bent in deze vacature, laat het ons dan vooral weten. We willen jou graag verwelkomen in ons team en samen werken aan een mooie toekomst!
Functieomschrijving Chauffeur CE

Goh, als vrachtwagenchauffeur CE bij Consolid ben jij toch wel een hele belangrijke pion in het transportteam! Jij zorgt ervoor dat kostbare goederen veilig en op tijd op diverse locaties afgeleverd worden. Saai? Welnee! Want elk nieuw project brengt nieuwe uitdagingen en nieuwe opdrachtgevers met zich mee. En dat allemaal onder het wakend oog van jouw vriendelijke Fieldmanager.Een typische dag als vrachtwagenchauffeur begint met een gezellig praatje en een bakkie pleur in de kantine. Daarna is het tijd om de weg op te gaan. Maar let op, veiligheid gaat boven alles! Dus als er onvoldoende pauzetijd is ingepland, trek je gelijk bij de planners aan de bel om tot een passend pauzemoment te komen.En alsof dat nog niet genoeg is, pak je tussen het rijden door ook nog eens de kans om met een Consolid-mentor te praten over eventuele leermomenten. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen als chauffeur. En aan het einde van de dag bespreek jij met de planning alvast de taakverdeling voor de volgende dag. Jij bent dus niet alleen een topchauffeur, maar ook een kei in planning en verbetering.En geloof het of niet, maar zo'n project duurt soms vijf maanden! Maar wees niet getreurd, want daarna valt er weer een nieuwe uitdaging op je deurmat, zoals bijvoorbeeld in de wereld van distributie. Dat noemen wij nog eens variatie in werkzaamheden! Dus kom bij Consolid werken als vrachtwagenchauffeur CE, dan reis je heel Europa door en word je nog eens slimmer ook.

Functie eisen Chauffeur CESluit je vandaag nog aan bij Consolid en maak het verschil bij onze opdrachtgevers. Voeg je bij ons team van vrachtwagenchauffeurs en ontwikkel jezelf tot de beste chauffeur die je kunt zijn! Wat zijn de vereisten?
 • Beschikking over een geldig rijbewijs CE en uitstekend rijgedrag;
 • Aantoonbare ervaring als chauffeur met kennis van diverse wegen;
 • Grondige kennis van verkeersregels en voorschriften;
 • Ervaring in het correct vastzetten van ladingen;
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid;
 • Goede kennis van nationale en internationale wegen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Vermogen om onder druk te presteren en flexibel te reageren op veranderende schema's en routes;
 • Professionele en vriendelijke houding ten opzichte van klanten;
 • Basisvaardigheden in voertuigonderhoud;
 • Bereidheid om flexibele werktijden te werken, waaronder lange dagen, weekenden en feestdagen indien nodig;
 • Goede fysieke conditie voor laden en lossen.
Ontwikkelingsmogelijkheden bij Consolid: Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw loopbaan succesvol te maken, inclusief opties voor jouw eigen inbreng. Met de ondersteuning van onze Fieldmanager kunnen we samen aan de slag om jouw toekomst binnen Consolid vorm te geven en jouw vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Wie weet biedt Consolid zelfs de mogelijkheid om opgeleid te worden tot mentorchauffeur. Bij ons heb jij de regie over jouw eigen toekomst! Maak nu een afspraak in mijn agenda en kom snel in contact met Consolid! www.consolid.nl/transport-professionals
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid