STL

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur bij Mondial De Graaf Verhuizingen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Mondial de Graaf Verhuizingen. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan gaan wij je aanmelden voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens het traject ga jij alvast als bijrijder/verhuizer aan de slag. Heb jij je rijbewijs gehaald dan kan je ook zelf achter het stuur gaan kruipen. Als chauffeur verhuizen bij Mondial de Graaf Verhuizingen ben je flexibel, gemotiveerd en stressbestendig. Samen met het verhuisteam zorg je voor het verhuizen van particulier klanten. Je werkt in een ervaren verhuisteam waar klantvriendelijk, ontzorgen en service hoog in het vaandel staan. Voor een particuliere klant is de verhuisdag een stressvolle dag, mede door jou inzet wordt deze dag een ontspannende en gezellige dag waarbij de klant tevreden terug kan kijken.

Wat neem je mee?
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Woonachtig in regio Alkmaar;
 • Representativiteit; 
 • VOG;
 • Socialiteit naar klanten en medewerkers;
 • Een rijbewijs B;
 • Klantvriendelijkheid;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Alkmaar te kunnen komen (max 30 km).

Waar ga je werken?

De Graaf Verhuizingen en Opslag kent een rijke historie. In 1929 begon Piet de Graaf met een bodedienst van Alkmaar naar Sint Pancras, Noord- en Zuid-Scharwoude, Oudkarspel en weer terug naar de kaasstad. Sindsdien is het bedrijf steeds overgegaan van vader op zoon. De broers Cees en Joop de Graaf hebben sinds de jaren zeventig de kunst van het verhuizen geperfectioneerd en de diensten uitgebreid met specialistische werkzaamheden zoals piano- en vleugeltransport, kunstverhuizingen, internationale verhuizingen en alles wat nog meer verband houdt met professioneel en onbezorgd verhuizen. Sinds 2014 staan Jacco Scholten en Alexander Kleijn aan het roer als trotse eigenaren. De Graaf Verhuizingen is uitgegroeid tot een modern verhuisbedrijf, uitgerust met de meest geavanceerde materialen en gespecialiseerde medewerkers die alle verhuizingen binnen, van en naar Noord-Holland boven het Noordzeekanaal tot in de puntjes uitvoeren. De jarenlange ervaring leert dat De Graaf Verhuizingen hét verhuisbedrijf is waaraan de klant waardevolle, persoonlijke inboedel veilig kunt toevertrouwen.

Wat krijg je?
 • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
 • Een contract in loondienst bij Mondial de Graaf Verhuizingen, met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO-beroepsgoederenvervoer;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Afwisselend werk in een enthousiast team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL