STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Sluyter Logistics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject van STL kun jij je C rijbewijs halen!

Op basis van jouw cv en motivatie gaan we in overleg met Sluyter Logistics over de mogelijkheden. Zij zullen dan rechtstreeks contact met jou opnemen voor een kennismaking.†In dit gesprek krijg je de kans om nogmaals goed toe te lichten waarom het jouw droom is om vrachtwagenchauffeur te worden. En krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie en de mensen die daar werken. Als de kennismaking positief is verlopen, wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject. Na de aanmelding volgt er een testdag. Op basis van deze test zal blijken of jij geschikt bent voor de rol van vrachtwagenchauffeur en daarna kun je met de theorie starten.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Minimaal MBO 3 werk/denk niveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal aangezien de theorie in het Nederlands is;
  • Enthousiasme, leergierigheid en inzet;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats in Rotterdam te komen (max 25 km).

Waar ga je werken?

Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. De logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en het hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. De speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: 'Altijd in Beweging'.

Sluyter Logistics Rotterdam is de toonaangevende logistieke dienstverlener op het gebied van groupage van en naar de Rotterdamse haven. Voor tal van (inter)nationale expediteurs zijn zij de spil in het logistieke web.†Door intensieve samenwerking met de grootste verladers in Rotterdam, heeft Sluyter Logistics zich in deze sector ontwikkeld tot marktleider in Nederland.

Daarnaast houden zij zich ook bezig met internationaal transport (zowel sneltransport als wegtransport) en internationale expeditie, dit is een van de expertises van Sluyter Logistics! Maar ook Distributie door de hele BeNeLux, Sluyter Logistics verzorgt transporten†op de lange afstand en fijnmazige distributie in alle regio's van Nederland, BelgiŽ en Luxemburg. Tevens biedt distributiebedrijf Sluyter Logistics maatwerkservice voor, tijdens en na het transport; geheel afgestemd op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Maar ook delecated vervoer en warehouse faciliteiten. Op de locaties†Rotterdam, Assen, Tilburg, Schiphol en Deventer met een capaciteit van circa 40.000 palletplaatsen (55.000m2).

Genoeg te doen dus bij Sluyter Logistics!

Wat krijg je?
  • Salaris volgens het CAO Beroepsgoederen vervoer;
  • Fulltime en parttime mogelijkheden (minimaal 24 uur in de week);
  • Een baan met toekomst perspectief;
  • Mogelijkheid om door te groeien naar de functie van CE Chauffeur;
  • Een leuke club collega's die samen streven naar het leveren van kwaliteit en plezier tijdens het werk ook erg belangrijk vinden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL