STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur/verhuizer bij Mondial Veldhoen Verhuizingen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Mondial Veldhoen Verhuizingen. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag als verhuizer.

Na het behalen van jouw C rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Mondial Veldhoen Verhuizingen. Je krijgt een goed inwerk traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Als chauffeur/verhuizer voer je samen met een enthousiast team diverse verhuizingen uit voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden zijn divers en bij Mondial Veldhoen Verhuizingen krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Ze zoeken iemand die van aanpakken houdt en het leuk vindt om in een klein en gezellig team te werken.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur/verhuizer te willen worden;
  • Een gemotiveerde, klantvriendelijke en servicegerichte houding;
  • Een flexibele houding in de samenwerking met de planning;
  • Fysiek fit en stressbestendig;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Deventer te kunnen komen (maximaal 30 km).

Waar ga je werken?

Mondial Veldhoen Verhuizingen is een gerenommeerd verhuisbedrijf uit Deventer. Betrokkenheid bij de klant staat bij hun hoog in het vaandel. Het verhuisteam zet zich volledig in om de klanten te ontzorgen en om van elke verhuizing een feest te maken. Dit doen ze al sinds 1870!

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Een contract in loondienst bij Mondial Veldhoen Verhuizingen, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met een informele sfeer;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Beroepsgoederenvervoer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL