Gom

Fulltime handyman bij een Bouw en Infra Park in Harderwijk

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de schoonmaak? Woon je in Harderwijk of omgeving en wil jij aan de slag als Handyman? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken in Harderwijk als handyman. Als handyman heb jij een erg afwisselende baan. Je voert zelfstandig verschillende schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit. Dit is het onderhoud van het buitenterrein op het gehele park, vegen, prullenbakken legen. Het schoonmaken van panden, zoals woonkamers, kantoorruimtes, daarnaast ook het ondersteunen bij calamiteiten, zoals lekkages, vervuild buitenterrein en kapot glas opruimen. Je maakt gebruik van een golfkar, daarmee ga je over het terrein om ook bestellingen af te leveren en bijvoorbeeld wc papier aanvullen, schrobben van vloeren. Door jouw inzet en toewijding zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet.

 

Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 14:00 uur, bij calamiteiten of evenementen kan het ook op zaterdag of in de avond Het gaat om een dienstverband 38 uur per week.

 

Heb je vragen? Stuur de recruiter een berichtje! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als handyman bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris conform CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf; tussen de €14,15 en €15,60 bruto per uur;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en vakspecialistische opleidingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als handyman / vloerenonderhoud schoonmaakspecialist heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een VOG of in de gelegenheid om die aan te vragen;
  • eigen vervoer zoals een (elektrische) fiets, scooter of auto.

Ben jij de handyman die wij zoeken in Harderwijk? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom