STL

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur bij Koolwijk Polsbroek B.V.

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Koolwijk Polsbroek B.V. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. Tijdens het traject kun je al aan de slag als loods medewerker bij Koolwijk.

Nadat je het opleidingstraject tot CE chauffeur hebt afgerond ga je direct aan de slag als chauffeur internationaal. Je rijdt internationaal met containers in met name Benelux, Duitsland en Frankrijk. Over het algemeen ben je de hele week van huis. Je werkweek start op een zondagavond of op de maandagochtend. Dit wordt tijdig aan je gecommuniceerd.

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Bereidheid om in eigen tijd de rijlessen te volgen;
  • Een heftruckcertificaat is een prť;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en/of Engelse taal;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats in Bergambacht te komen (woon-werkafstand max. 30km).

Waar ga je werken?

Koolwijk is een familiebedrijf dat in 1922 is opgericht als vervoerder van melkbussen van veehouders naar de lokale melkfabriek. Inmiddels is Koolwijk uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener met ruim 120 medewerkers. In Bergambacht beschikken zij over een garage, een wasplaats en een opslagruimte van 20.000 vierkante meter. Zij transporteren containers van en naar de Rotterdamse en Antwerpse haven. Ook maken zij veelvuldig gebruik van de in-land terminals in Nederland, BelgiŽ en Duitsland.

Wat krijg je?
  • Met subsidie van STL je rijbewijs CE en code 95 te halen met baangarantie bij Koolwijk Polsbroek B.V.;
  • Een baan als loodsmedewerker gedurende je opleiding;
  • Gemiddeld 24 vakantie- en 3,5 ATV dagen per jaar;
  • Een zeer afwisselende functie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL