STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Van der Stelt Logistics

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Van der Stelt Logistics. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van STL en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Na het behalen van jouw CE rijbewijs ga je werken als chauffeur bij Van der Stelt Logistics. Je krijgt een goed inwerkt traject wat je gaat doorlopen om klaargestoomd te worden tot zelfstandig chauffeur. Als chauffeur bij Van der Stelt zal je dagelijks onderweg zijn voor de klanten in Nederland en Europa. Bij Van der Stelt is geen dag hetzelfde, de ene dag rijd je naar de Rotterdamse haven, waar je de volgende dag door Nederland of Europa rijdt. De functie is erg dynamisch met verschillende werktijden, van overnachtingen in de vrachtwagen op verschillende locaties in Europa tot kortere dag ritten in Nederland waar je 's avonds op tijd thuis bent voor het eten. Bij Van der Stelt Logistics is het in overleg allemaal mogelijk!

Wat neem je mee?
  • Het rijbewijs B;
  • Een goede dosis motivatie om vrachtwagenchauffeur te worden;
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week om te werken na je opleiding;
  • Een flexibele werkinstelling;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats in Giessen te komen (max 25 km).

Waar ga je werken?

Meer dan zestig jaar geleden, in 1961 is Van der Stelt Logistics gestart als een klein familiebedrijf, gevestigd in Rijswijk (gelegen naast de huidige standplaats, Giessen). Het transport bestond toen voornamelijk uit veevervoer en het vervoer van agrarische producten in de regio. Inmiddels is Van der Stelt Logistics uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, een professioneel en gemotiveerd team en een uitgebreid aanbod aan logistieke services. Naast het vervoer van allerlei soorten goederen, bieden zij de mogelijkheid om containers te laden en te lossen, voertuigen te stallen en containers op te slaan op ons afgesloten terrein en goederen op te slaan in de 2500 m grote opslagloods, allemaal op de locatie in Giessen.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te halen met subsidie van STL;
  • Een tijdelijk contract bij Van der Stelt Logistics na het afronden van de opleiding met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Een mooie baan bij een stabiel familiebedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL