STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur/verhuizer bij Mondial van der Velde Verhuizingen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject van STL kun jij je C rijbewijs halen! Op basis van jouw cv en motivatie gaan we in overleg met Mondial Van der Velde Verhuizingen over de mogelijkheden. Zij zullen dan rechtstreeks contact met jou opnemen voor een kennismaking. In dit gesprek krijg je de kans om nogmaals goed toe te lichten waarom het jouw droom is om vrachtwagenchauffeur te worden. En krijg jij de mogelijkheid om kennis te maken met de organisatie en de mensen die daar werken. Als de kennismaking positief is verlopen, wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject. Na de aanmelding volgt er een testdag. Op basis van deze test zal blijken of jij geschikt bent voor de rol van chauffeur en daarna kun je met de theorie starten. Na het behalen van jouw C rijbewijs ga je aan de slag als chauffeur verhuizer bij Mondial Van der Velde Verhuizingen Het is ook mogelijk om alvast aan het werk te gaan in de functie van bijrijder verhuizer bij Mondial Van der Velde Verhuizingen en tegelijkertijd het traject tot vrachtwagenchauffeur te volgen.

Hoe ziet een werkdag bij Mondial Van der Velde Verhuizingen eruit?
Als chauffeur/verhuizer bij van der Velde Verhuizingen start je dag op het kantoor in Den Haag. Vanuit hier vertrek je samen met een collega of een groter team naar de klant. Het is vandaag een zakelijke klant of een particulier, elke dag is weer anders. Zo kan het zijn dan je meer dan één dag met een verhuizing bezig bent maar het kan ook zomaar zijn dat je elke dag weer op een ander adres moet zijn of de ene dag aan het laden bent en de andere dag gaat lossen. In deze functie werk je secuur en heb je oog voor detail.

Wat neem je mee?
 • Enige ervaring met het rijden met rijbewijs B;
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week om te werken na je opleiding;
 • Aanpakkersmentaliteit, flexibiliteit en socialiteit;
 • Heel veel enthousiasme om de klus tot een goed resultaat te brengen;
 • En een helpende hand voor je collega's en klanten;
 • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Den Haag;

Waar ga je werken?

Mondial Van der Velde Verhuizingen voert zowel particuliere als zakelijke verhuizingen uit. Veel binnen de regio Den Haag maar regelmatig ook met bestemmingen in het hele land. Met diverse vrachtwagens waaronder 2 nieuwe elektrische exemplaren. Enkele wagens hebben een vaste bak en enkele wagens hebben een container chassis waarbij wisselend met containers wordt gewerkt.

Wat krijg je?
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
 • Een fulltime functie binnen een fijn familiebedrijf;
 • Doorgroeimogelijkheden om een CE rijbewijs te halen;
 • Een informele werkomgeving met fijne en deskundige collega's;
 • Een individueel ontwikkelingsplan, opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL