IKEA

Verkoop Medewerker Zelfbedieningsmagazijn

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Barendrecht
18 juli 2024

Details van de functie

Logo Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciŽle element als je klanten vakkundig helpt.
We zijn op zoek naar een medewerker sales die initiatief toont, zelfstandig is maar ook samen kan werken en goed benaderbaar is. Deze vacature is op de afdeling Zelfbedieningsmagazijn en is voor 33 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven
In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega's waarmee je in goed overleg de taken verdeelt. Verder:

  • Zorg je ervoor dat het zelfbedieningsmagazijn er Šltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is. We streven naar een zo commercieel mogelijk zelfbedieningsmagazijn,
  • Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.
  • Ontzorg je de klant in het totale verkoopproces door het aanbieden van relevante services en het maken van verkooporders in de computer.

Wie je bent
Een ťchte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nťt een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

  • een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
  • inzicht in verschillende computerprogramma's. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wťl makkelijk je weg in vinden.
  • Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek zware werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het helpen van klanten met het op de kar leggen van zware pakketten
  • Je zoekt een baan voor 33 uur per week (deze worden verdeeld over 5 dagen), en bent flexibel inzetbaar doordeweeks, in de avonden en in de weekenden (maximaal 2 weekenden per maand)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van IKEA