Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Details van de functie

Logo Bij Consolid zoeken wij in Breda ambitieuze toekomstige bestuurders. Heb jij altijd al gedroomd van een loopbaan als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij?
 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris variŽrend van €1976,- tot €2844,-, nog exclusief eventuele extra toeslagen.
 • Het verwezenlijken van je gedroomde beroep als vrachtwagenbestuurder.
 • Dagelijks nieuwe routes verkennen en opwindende bestemmingen ontdekken. Jouw geplande reis kan hier niet aan tippen.
 • Een uitgebreid opleidingstraject met persoonlijke begeleiding, voortdurende bijscholing en mogelijkheden voor persoonlijke groei.
 • 8,33% vakantiegeld.
 • Individuele aandacht.
 • Werkzekerheid in de regio Breda, wat zorgt voor gemoedsrust. Consolid staat aan je zijde gedurende deze opleiding.

Functieomschrijving Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Als vrachtwagenbestuurder koester je een passie voor de weg en draag je een zware verantwoordelijkheid. Jij bent namelijk het visitekaartje van de klant en zorgt ervoor dat de goederen tijdig en in onberispelijke staat op hun bestemming aankomen.

Waar kom je te werken?

Met een geldig rijbewijs op zak, helpt Consolid je om aan de slag te gaan bij een van onze diverse opdrachtgevers in Breda. Of je nu kiest voor het transport van bloemen, luchtvracht, vliegtuigmaaltijden, horeca of afvalinzameling, bij ons zijn er talloze mogelijkheden om ervaring op te doen als vrachtwagenbestuurder. Je gaat diverse soorten ladingen vervoeren en werkt op verschillende tijden. Tijdens de opleiding zijn er volop kansen om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of bijrijder.

Consolid bezorgd Peter zijn jongensdroom als vrachtwagenchauffeur - Consolid

Functie eisen Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt een diepe liefde voor de weg en begrijpt de verantwoordelijkheid van je functie. Jij bent namelijk het visitekaartje van de klant en zorgt ervoor dat de goederen in perfecte staat op hun bestemming aankomen.
 • Met een geldig B-rijbewijs op zak, biedt Consolid je de kans om aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers in Breda. Of je nu kiest voor het transport van bloemen, luchtvracht, vliegtuigmaaltijden, horeca of afvalinzameling, de keuze is aan jou. Onze klanten bieden directe mogelijkheden om te starten als vrachtwagenchauffeur en om ervaring op te doen in verschillende vormen van vrachtvervoer en met variabele werktijden.
 • Als onderdeel van het selectieproces dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.
 • Je verkeert in uitstekende fysieke conditie, aangezien een medische keuring een vast onderdeel is van het selectieproces. Ben je nieuwsgierig naar deze fantastische opleiding? Lees snel het inspirerende verhaal van Peter en ontdek hoe hij zijn jeugddroom heeft gerealiseerd bij Consolid. Klik hieronder om je direct aan te melden!

Ben je enthousiast over deze opleidingsvacature? Solliciteer dan vandaag nog! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app mij dan op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid