Specsavers

Audicien - Arnhem Kronenburg

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
Arnhem Kronenburg
12 juli 2024

Details van de functie

Logo Een brede glimlach op het gezicht van jouw klant. Als audicien zie je dit iedere dag, wanneer je een klant weer een stukje hoorbeleving kunt teruggeven. Dit maakt jouw vak zo mooi. Tegelijk ben je zelf misschien ook op zoek naar dat stukje extra. De volgende stap in je carrière. Die zet je bij Specsavers. Wij begrijpen dat je naast die bevlogen audicien ook iemand bent met ambitie!   

Wij horen jou 

Wij horen jou; daarom vinden we het ontzettend belangrijk dat jij je deel voelt van onze familie en jij het beste uit jezelf kan halen. Daarom bieden wij het volgende:  

 • Allereerst: Specsavers is een geweldige plek om te werken. Vraag het vooral aan onze medewerkers zelf! Je vindt hier het teamgevoel dat bij een ?kleine' zaak past en de goede voorwaarden die bij de grote naam Specsavers passen. Daarom zijn wij ook een ?Great Place to Work'.
 • Werken bij één van de grootste aanbieders van hoorzorg wereldwijd en de mogelijkheid je volledig te focussen op het helpen van mensen bij het terugvinden van hun maximale gehoor.
 • Wij zorgen goed voor jou: zowel qua salaris als mogelijkheid tot doorgroeien.
 • Je werkt altijd met de allerbeste apparatuur. Ook het aanbod in hooroplossingen is ongekend groot.
 • Wat past bij jou? Fulltime of parttime werken? We hebben veel respect voor je privésituatie en zullen altijd op zoek gaan naar het schema dat daarbij past.
 • Doorgroeimogelijkheden; we noemden ze al. Wil je meer? Dan bieden we je meer. Bijvoorbeeld de kans om hoorzorgpartner te worden. Niets is onbereikbaar bij Specsavers! Durf ambitieus te zijn. Wij staan naast je.

Jouw missie 

Er is een reden dat je audicien bent geworden: je wilt mensen helpen bij hun gehoorprobleem. Daarom voer jij audiometrie uit, adviseer je klanten over de beste hooroplossing, pas je hoortoestellen aan en verleen je nazorg. Soms verwijs je iemand door naar een kno-arts of audiologisch centrum. Met deze vakgenoten en specialisten in de regio heb je een heel goed contact. 

 

In de winkel van Specsavers vervul je daarnaast ook een belangrijke andere rol. Jij bent dé expert op het gebied van hoorzorg binnen het winkelteam. Je draagt je kennis op hen over en helpt hen de kleine taken die ze van jou kunnen overnemen, het allerbeste uit te voeren.

Klanten profiteren van de professionaliteit die je op je collega's overbrengt en dat voelt goed. 

Dit ben jij 

 • Je bent een StAr-geregistreerde audicien.
 • Wat zijn de nieuwste technieken in de hoortoestellenbranche? Nieuwe ontwikkelingen? Je bent nieuwsgierig, en leergierig, altijd klaar om je kennis te verdiepen.
 • Luisteren naar anderen, goed omgaan met mensen; daar ben jij zo goed in. Dat geldt voor de klanten, maar ook voor je collega's in de winkel.
 • Je deelt graag je kennis over hoorzorg met je collega's in de winkel(s).
 • Je bent proactief in het benaderen van andere spelers in het zorgnetwerk, zoals kno-artsen en audiologische centra in jouw regio.

Hebben we een klik? 

Graag vertellen we je meer over een carrière bij Specsavers. Laten we dat ook gewoon doen! Reageer snel op deze vacature! Dan nemen wij snel contact met je op.

Heb je eerst nog enkele vragen? Aarzel niet en stuur Natasha Rahimi een mailtje:  [stuur een e-mail] of bel naar 

[klik hier voor het telefoonnummer] .

Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze Specsavers vestigingen. De koffie (of thee) staat klaar! 

#LI-NR1
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Specsavers