Stichting ATA

Medewerker Personenalarmering gezocht in Amsterdam

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Holland
Amsterdam
16 juli 2024

Details van de functie

Logo Ga jij kwetsbare Amsterdammers helpen wanneer zij direct hulp nodig hebben?

Functieomschrijving

Wij zijn ATA. Met onze personenalarmering zorgen wij er voor dat kwetsbare Amsterdammers veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit doen wij door ondersteuning te bieden in crisissituaties wanneer onze cliŽnten ons het hardste nodig hebben!
Op dit moment zijn wij opzoek naar een Medewerker Alarmopvolging (Personenalarmering).

In deze functie ga jij mensen dus echt helpen. Je gaat naar ze toe op het moment dat er een alarmmelding binnenkomt. Deze melding komt binnen op de zorgcentrale, waarna jij opgeroepen wordt. Je krijgt alle beschikbare informatie over de client en haalt vervolgens de sleutel van de client op bij het sleuteldepot. Vervolgens ga je met de dienstauto naar het betreffende adres om daar te bekijken wat er aan de hand is.†

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand onwel is geworden of is gevallen. Door het naleven van onze protocollen weet je snel een goede inschatting te maken van de situatie en de juiste zorg te verlenen. Zo bied je zelf ter plekke acute hulp of schakel je professionele (medische) hulp in. Ook neem je waar nodig contact op met familie, ambulance, politie, brandweer, huisarts of andere partijen en houd je de meldkamer op de hoogte van de situatie.

Je begeleidt de client tot de situatie weer stabiel is. Ook signaleer je eventuele bijzonderheden in het welbevinden en de leefomstandigheden van de client, zodat deze waar nodig verbeterd kunnen worden. Als alles geregeld en verholpen is, zorg je voor een goede registratie van jouw werk in de systemen.

Tijdens jouw diensten ben je altijd aanwezig op ons kantoor. Als je niet op een melding af bent, ondersteun je bijvoorbeeld de Zorgcentrale met het nabellen van cliŽnten die hun medicatie niet of te laat hebben genomen, houd je je bezig met sleutelbeheer of zorg je er voor dat de dienstauto in goede staat blijft. Verder hoeven we jou niet te vertellen wat je moet doen, want jij ziet het werk liggen en ondersteunt graag.

Kortom: Elke dag is anders bij ons. Je weet van tevoren nooit wat je aantreft en juist dat maakt deze baan zo interessant en afwisselend. Daarnaast ben je ook onderdeel van een leuk en betrokken team van twaalf collega's.

Wat je krijgt

 • Wij bieden jou een baan waarin jij het verschil maakt. Je kunt er zijn voor mensen op hun meest kwetsbare moment en ze hier doorheen helpen. Verder kom je terecht in een professionele organisatie met collegiale sfeer. Daarnaast bieden wij:Een salaris volgens de CAO VVT, FWG schaal 30 (€2.085 tot €2.798 per maand op basis van 36 uur.
 • Een onregelmatigheidstoeslag waarmee jouw salaris uitkomt tussen de €2.700 en €3.600 per maand.
 • Flexibiliteit met betrekking tot roostering;
 • Uitstekende overige arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling, werknemersverzekering en opleidingsmogelijkheden (cursussen);
 • De mogelijkheid om je EHBO te behalen via ons (als je deze nog niet hebt).

Wie je bent

Jij bent een stressbestendige collega, die goed kan handelen onder druk. Je weet snel verbanden te leggen en te acteren in crisissituaties. Ruime zorgervaring is hierbij van groot belang. Je hebt geen moeite met het autorijden in Amsterdam en zelfstandig te werk te gaan. Verder zien wij graag:

 • Minimaal niveau 3 werk- en denkniveau en een afgeronde helpende plus opleiding niveau 2;
 • In het bezit van een rijbewijs B (schakelauto);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een goede beheersing van de Engels taal is een prť;
 • Bereidheid om in wisseldiensten te werken (24/7).Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Daarnaast zal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) opgevraagd worden en kan er een referentiecheck plaats vinden
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Stichting ATA