STL

Opleiding tot verreiker / kraanmachinist bij Bultena Verhuur

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als verreiker kraanmachinist of rupskraan machinist bij Bultena Verhuur ben jij het verlengstuk op de bouwplaats om alle logistieke uitdagingen aan te pakken. Een flexibele instelling is ontzettend belangrijk en je zult worden ingezet voor een breed scala aan opdrachtgevers in o.a. bouw, GWW en de Petrochemie. Je zult met diverse hijs- en hulpmiddelen aan de slag gaan en je hebt er ook geen problemen mee om op een rustiger moment op de dag mee te helpen op de bouwplaats. Je kunt goed zelfstandig werken, bent stressbestendig zijn en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Dus heb jij je BE rijbewijs en wil jij graag machinist worden bij Bultena Verhuur? Solliciteer dan meteen! Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Bultena Verhuur. Zij nemen bij interesse contact met jou op om je uit te nodigen voor een 1e kennismakingsgesprek. Heb jij goed kunnen uitleggen waarom je machinist wil worden dan word jij opgeleid tot verreiker of rupskraan machinist. Op kosten van Bultena Verhuur ga jij je certificaten behalen die je nodig hebt om dit werk te kunnen uitvoeren.

Wat neem je mee?
  • Een BE rijbewijs;
  • Een goede motivatie om verreiker / rupskraan machinist te willen worden;
  • VCA basis certificaat of bereid deze te halen via Bultena Verhuur;
  • TCVT certificaat of bereid deze te halen via Bultena Verhuur;
  • Flexibele instelling;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Groningen (max. 25 km).

Waar ga je werken?

Bultena Verhuur BV is de grootste verhuurder op het gebied van bemande verreiker verhuur in Nederland. Door de overname van Karen van Oorschot Kranen uit Moerdijk verhuren wij nu ook hijskranen door heel Nederland, voornamelijk op grote langdurige projecten. De opdrachtgevers en projecten lopen uiteen van dag klusjes tot aan langlopende projecten. Voornamelijk in Nederland,†maar ook in BelgiŽ en Duitsland. Vanuit de vestigingen in Groningen, Alphen a/d Rijn, Den Dungen en Zutphen bedienen zij de klanten door het hele land. Zij zijn een bedrijf met passie voor het werk en halen alles uit de kast om de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Wat krijg je?
  • Salaris conform cao beroepsgoederenvervoer;
  • Een contract in dienst bij Bultena Verhuur, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Een leuke en afwisselende baan bij een constant innoverende en groeiende organisatie;
  • Je zult in contact komen met veel verschillende klanten en meewerken op diverse projecten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL