STL

Opleiding tot Kraanmachinist bij Koninklijke Saan

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Een mooi vak leren en je laten (om)scholen tot kraanmachinist? Dat kan bij Saan! Als leerling kraanmachinist krijg je bij hun de kans om ervaring op te doen. Via Saan kun je ook de benodigde papieren halen, zij betalen dit voor jou. Je leert de fijne kneepjes van het vak op verschillende mobiele hijskranen. Hun 'ouwe rotten' in het vak begeleiden jou, zij vinden het erg leuk om je wegwijs te maken. En de bedoeling is natuurlijk dat je zo snel mogelijk lekker zelfstandig aan de slag gaat.

Zij hebben zowel mobiele telekranen als mobiele torenkranen. En daarmee doen ze heel afwisselend werk. De ene dag hijs je pallets met stenen of een dakkapel in de bouw, de andere dag assisteer je bij onderhoudswerkzaamheden in een pretpark of dierentuin. Of je maakt deel uit van een team dat machines bij een klant naar binnen brengt en installeert. Om de klus te klaren, krijg je uiteraard de beschikking over goed materieel. Je voert zelf dagelijkse inspecties en klein onderhoud uit aan je voertuig.

Wat neem je mee?
 • Minimaal een rijbewijs B of beter nog: rijbewijs C en Code 95;
 • Leergierigheid en enthousiasme;
 • Klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en het nemen van initiatief;
 • Zorgdragen voor het materieel en het hijsmateriaal;
 • Geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden en houdt van afwisseling;
 • Eigen vervoer om naar de standplaats Diemen te kunnen komen (max 25km).

Waar ga je werken?

Saan is een moderne logistieke dienstverlener met zo'n 150 medewerkers, meerdere vestigingen in Nederland en een in RoemeniŽ. Hoe uitdagend ook, uw klus wordt door Saan gewoon goed geregeld! Met maar liefst 125 jaar ervaring in het vak zijn ze gespecialiseerd in Kraanverhuur, IndustriŽle Verhuizingen, Specifieke Verhuizingen, Bouwlogistiek en Saan Trucking.

Hun cultuurwaarden vormen het kompas voor Saan, hun strategische beslissingen, hun dagelijkse bedrijfsvoering en de wijze waarop ze omgaan met hun relaties en elkaar. Deze waarden kwamen tot stand in een intensief en leerzaam identiteitstraject waarbij ze de mening van al hun medewerkers als input hebben genomen.

Daadkrachtig: Ze zijn besluitvaardig en hebben lef, zien problemen als uitdagingen, pakken aan en regelen projecten van a tot z, van klein tot groot.

Optimistisch: Ze zijn bevlogen, zien kansen en hebben veel plezier in hun werk.

Bewust: Ze zijn vindingrijk, bedenken de juiste, pragmatische oplossingen voor hun opdrachten en voeren het werk veilig en verantwoord uit.

Toegankelijk: Ze denken mee en leven hun in in hun klanten, ze ontzorgen. Zij hebben respect voor hun omgeving, het milieu en zijn maatschappelijk betrokken.

Resultaatgericht: Ze zijn Saan-professionals en werken samen aan het beste resultaat voor hun opdrachtgevers en hunzelf.

Wat krijg je?
 • Salaris conform de CAO voor beroepsgoederenvervoer;
 • Een contract in loondienst bij Koninklijke Saan, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Mooi materiaal, want de kranen zijn modern en worden heel goed onderhouden door de eigen technische dienst;
 • Een goede pensioenregeling en een telefoon;
 • Ontwikkelmogelijkheden, ze hebben een studiekostenregeling en Saan heeft ruimte om door te groeien;
 • De allerleukste collega's om mee samen te werken!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL