Gom

Schoonmaak medewerker Ahold Delhaize in Zaandam

Details van de functie

Logo Ervaring als schoonmaak medewerker en op zoek naar een nieuwe baan in Zaandam? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Wil jij werken als schoonmaak medewerker bij een grote Nederlandse multinational? Woon jij in Zaandam en omgeving? Solliciteer dan snel!

Gom is op zoek naar vijf enthousiaste nieuwe collegas om ons team van schoonmaak medewerkers te versterken bij de Ahold Delhaize in Zaandam! We zoeken een parttime collega voor op het hoofdkantoor en een fulltime medewerker voor het distributiecentrum.

 

  • Distributiecentrum: de werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 22:00. Per week ruil je van middag- naar nachtdienst. De nachtdienst is ook van maandag t/m vrijdag van 22:00 tot 06:00. Dit gaat om een dienstverband van 38 uur in de week.

 

Één jaar werkervaring als schoonmaakmedewerker of in het bezit zijn van een BOS opleiding is een pré.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou! Je kunt een berichtje sturen naar de recruiter of even bellen.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • minimaal één jaar werkervaring als schoonmaak medewerker is een pré.
  • een afgeronde BOS opleiding.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Zaandam, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom