STL

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Kuijf Milieudiensten

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je CE rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar Kuijf Milieudiensten. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan word je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je CE rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten.

Tijdens het traject kan je alvast aan de slag als belader of in het grondwerk tot dat jij je CE rijbewijs hebt behaald. Heb jij nu nog een baan dan kun je ook je huidige baan aanhouden en na het behalen van het rijbewijs aan de slag gaan bij Kuijf in de functie van chauffeur. Als chauffeur bij Kuijf rijd je op een portaalwagen en/of op een haakarm. Je haalt en brengt diverse afvalcontainers bij bedrijven en particulieren. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig transporteren van de containers in en om regio Nieuwkoop. Denk hierbij aan: bouw en sloopafval, groenafval, houtafval en puinafval. Jij bent sociaal, denkt graag mee met de klant en communiceert duidelijk met de planning. Bij Kuijf wordt er gewerkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur. Op roosterbasis dien ook jij beschikbaar te zijn op enkele zaterdagen.

Wat neem je mee?
  • Een B rijbewijs en je bent minimaal 18 jaar;
  • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Eigen vervoer om naar de standplaats Nieuwkoop te kunnen komen (max 20 km).

Waar ga je werken?

Kuijf Milieudiensten is een jong bedrijf waar zij met zijn allen hard werken aan het inzamelen en verwerken van afvalstromen en daarnaast ook actief zijn in het uitvoeren van grondwerkprojecten. Duurzaamheid en veiligheid zijn voor hun kernwaarden van de bedrijfsvoering. Doorgroeien in jouw vakgebied is bij hun mogelijk, het belangrijkste gereedschap ben jij; daarom investeren zij ook in het modernste materieel en doen dit in samenspraak met jou; de professional die de voertuigen en kranen bestuurt.

Wat krijg je?
  • Een opleidingstraject om je CE rijbewijs te behalen met subsidie via STL;
  • Na het behalen van je CE rijbewijs krijg je een contract in loondienst bij Kuijf Milieudiensten, met uitzicht op vast dienstverband;
  • Salaris volgens cao-Beroepsgoederenvervoer;
  • De benodigde nascholing voor behoudt van code 95;
  • Duidelijke werktijden en de avond lekker vrij.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL