Synorga

Projectleider Beveiligingstechniek bij Synorga in Barendrecht!

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Synorga! Kom jij ons team Beveiligingstechniek in Barendrecht versterken?

Functieomschrijving

Synorga staat voor comfortabel, veilig en duurzaam wonen en werken. We dragen zorg voor de gehele installatie, het onderhoud en geven persoonlijk advies waar onze opdrachtgevers en eindgebruikers vandaag en morgen iets aan hebben. Elke dag maken we slim gebruik van techniek en energie. We laten ons hierbij inspireren door de ontwikkeling van onze klanten.

Sinds juli 2019 maakt Synorga groep deel uit van Facilicom Group.

Om ng betekenisvoller te zijn voor onze klanten, zijn wij op zoek naar een Projectleider voor onze afdeling Beveiligingstechniek.

In samenwerking met de werkvoorbereider/calculator zorg je voor een gedegen advies aan de eindgebruiker. Vanuit het beheer dat ook door jouw team wordt uitgevoerd ontstaan kansen voor nieuwe projecten. Iedere kans pak jij met beide handen beet, omdat elk nieuw project weer een kans is om de verwachtingen van de klant te overtreffen.
Vol enthousiasme loop je ons eigen kantoor binnen en pak je direct een kop koffie mee naar boven. Vervolgens start je jouw computer op en stem je de werkzaamheden voor deze week af op basis van prioriteit in samenspraak met je teamleden. Je hebt deze maandagochtend ook nog een overleg staan met een van onze leveranciers om te bekijken hoe wij elkaar kunnen versterken. Vervolgens ga je langs op een van de lopende projecten om de voortgang te bekijken. Nu je er toch bent, doe je direct een werkplekinspectie, omdat veiligheid bij jou natuurlijk een topprioriteit is. Dinsdag en woensdag help je de calculator met het opstellen van een grote offerte. Door jouw klantkennis weet jij precies het verschil te maken bij deze offerte, waardoor de klant precies ontvangt wat hij cht nodig heeft. Donderdag besteed jij jouw tijd aan projectbewaking in ons nieuwe ERP-systeem, zodat alles weer up-to-date is. Op vrijdag komt de getekende offerte binnen en ga jij direct aan de slag om ook van dit project weer een succes te maken.

Als projectleider ben je natuurlijk een manusje van alles, maar mocht je nu iets niet weten, geen nood! Je kennis bijschaven is bij ons geen probleem, want wij denken graag mee over mogelijke opleidingen en ontwikkeltrajecten. Daarnaast maak je deel uit van een gemotiveerd team, dat elkaar graag helpt. Door de korte lijntjes tussen de buiten- en binnendienst is het makkelijk en snel schakelen. Met het hele team hebben we de drive om dat stapje extra te zetten voor de klant, want n van onze doelen is het creren van tevreden klanten.

Als projectleider ben jij een belangrijke schakel in ons dienstverleningsproces. Jij zorgt ervoor dat de verwachtingen, die zijn gewekt in het sales-traject, worden overtroffen tijdens de uitvoering. Samen met jouw collega's ontzorg jij onze klanten met slimme beveiliging van betekenis.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je stelt planningen op om volgens de juiste richtlijnen voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties en inbraak- en toegangscontrolesystemen projecten op te leveren;
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van meerdere projecten;
 • Je weet altijd hoe jouw projecten er financieel voor staan;
 • Je faciliteert de uitvoerende collega's met juiste materialen en heldere informatie;
 • Je adviseert de klanten over de verschillende mogelijkheden m.b.t beveiligingssystemen;
 • Je koppelt bijzonderheden terug aan de Business Manager.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Synorga! Daar mag tegenover staan.
Ons aanbod:
 • Een bruto maandsalaris van € 4.500,- tot € 5.500,- afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties, conform de CAO Metaal & Techniek;
 • Een uitdagende baan in een plezierige werkomgeving;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Korting op zorgverzekeringen via onze collectiviteiten;
 • De mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen.

Wie je bent

 • Idealiter:beschik je over een diploma op te minste MBO niveau 4 in de richting van Elektrotechniek of Installatietechniek en over de ervaring en capaciteiten om deze rol succesvol in te vullen;
 • communiceer je doelgericht en vlot en heb je een scherp oog voor kwaliteit en innovatie;
 • ben je van nature resultaatgericht en beschik je over prettige leiderschapskwaliteiten;
 • hecht je waarde aan samenwerking en collegialiteit;

Een diploma TBV/MBV en kennis van Syntess worden beschouwd als een welkome bonus maar niet meer of minder dan dat.

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol waarin je kunt bijdragen aan het succes van onze projecten en je eigen professionele groei? Sluit je dan aan bij ons team en maak deel uit van ons streven naar technische uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met John de Bruijne, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]

Wil je meer weten over de vacature ofde sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nathanya van Krimpen, onze Corporate Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 25.000 medewerkers, is n van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee n van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dr doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Synorga