STL

Opleiding tot Vrachtwagenchauffeur bij STEF

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Via het zij-instroomtraject kan jij je C (E) rijbewijs gaan halen. Jij denkt vast hoe gaat dit nu in zijn werk? Als wij (STL) jouw sollicitatie met cv en motivatie hebben ontvangen voor deze droom opleiding nemen wij jouw sollicitatie in behandeling. Wij sturen jouw cv en motivatie door naar STEF. Bij interesse nemen zij vervolgens zelf contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er een klik en heb jij goed kunnen uitleggen waarom je vrachtwagenchauffeur wil worden, dan wordt je aangemeld voor het zij-instroom traject waarbij jij met subsidie je C (E) rijbewijs kan gaan halen. Eerst zal hier een testdag voor ingepland worden waar jij een ochtend of een middag een aantal testen moet afleggen en een stukje gaat rijden. Aan de hand van deze test zal blijken of jij het in je hebt om vrachtwagenchauffeur te kunnen worden. Is dit allemaal positief verlopen dan krijg jij een GO van (STL) en mag jij met je theorie en lessen gaan starten. 

Na het behalen van jouw C (E) rijbewijs ga je werken als chauffeur bij STEF. Als Chauffeur bij STEF ga je vanaf standplaats Eindhoven de weg op met een trailer vol versproducten om hun klanten te bevoorraden. De collega's van logistiek hebben de trailer al voor je geladen, dus jouw vrachtwagen staat klaar voor vertrek. Je bent het visitekaartje van STEF en hebt veel contact met de klant; een leuke afwisseling met de ritten in de vrachtwagen.

Wat neem je mee?
 • Het rijbewijs B en 2 jaar rijervaring;
 • Een goede motivatie om vrachtwagenchauffeur te willen worden;
 • Een flinke dosis passie voor transport en logistiek;
 • Altijd je glimlach, waardoor iedereen het leuk vindt om je te zien;
 • Een sociaal karakter, waarbij je ook klaarstaat voor je collega's.

Waar ga je werken?

STEF is al sinds 1920 dé Europese specialist in Food Supply Chain Logistics. Zij bewaren, verpakken en distribueren gekoelde, diepgevroren en ongekoelde voedingsmiddelen. STEF is gevestigd in acht Europese landen. In Nederland werken ongeveer 375 collega's en vanuit de vestigingen in Bodegraven, Eindhoven en Raalte vinden verse producten dagelijks hun weg naar het bord van de consument. Het STEF netwerk is uniek in Nederland en Europa. Daarmee bieden zij een brede reeks aan mogelijkheden voor transport en logistiek aan hun klanten. Dat alles met oog voor het milieu: met hun milieuprogramma 'Moving Green' gaan ze voor een duurzame Supply Chain en dragen ze hun steentje bij aan de energietransitie.

Wat krijg je?
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden op basis van de TLN CAO beroepsgoederenvervoer; 
 • Een mooie internationale werkomgeving vol kansen om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Een modern wagenpark en apparatuur, wat ze zeer goed onderhouden;
 • Gebruik van een elektrische pompwagen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van code 95 trainingen;
 • De mogelijkheid om aandeelhouder te worden van STEF, zodat je direct deelt in hun succes;

Een gezellige werksfeer met korte lijnen en de optie om parttime te werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van STL