Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Details van de functie

Logo Zie jij jezelf al als vrachtwagenbestuurder? Bij Consolid in Roosendaal zoeken we enthousiaste kandidaten!

Wat bieden wij?
 • Een brutosalaris van €15,20 per uur (inclusief vakantiegeld), exclusief wettelijke vakantiedagen en toeslagen;
 • Toeslag van 140% op zaterdagen en 200% op zondagen;
 • 20 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
 • De kans om je droomberoep als vrachtwagenbestuurder te verwezenlijken.
 • Dagelijks nieuwe routes ontdekken en opwindende bestemmingen verkennen. Jouw geplande reis kan hier niet aan tippen.
 • Een uitgebreid opleidingstraject met persoonlijke begeleiding, voortdurende bijscholing en kansen voor persoonlijke groei.
 • Individuele aandacht.
 • Werkzekerheid, wat zorgt voor gemoedsrust. Consolid staat aan je zijde gedurende je opleiding.

Functieomschrijving Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C

Als vrachtwagenbestuurder ben je enthousiast over de weg en draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij bent namelijk het gezicht van de klant en zorgt ervoor dat de goederen tijdig en in onberispelijke staat op hun bestemming aankomen.

Waar kom je te werken?

Met een geldig rijbewijs op zak, helpt Consolid je om aan de slag te gaan bij een van onze diverse opdrachtgevers in Roosendaal. Of je nu kiest voor het vervoer van bloemen, luchtvracht, vliegtuigmaaltijden, horeca of afvalinzameling, bij ons zijn er talloze mogelijkheden om ervaring op te doen als vrachtwagenbestuurder. Je gaat diverse soorten ladingen vervoeren en werkt op verschillende tijden. Tijdens de opleiding zijn er volop kansen om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als magazijnmedewerker of bijrijder.

Functie eisen Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C
 • Je hebt een diepe passie voor de open weg en begrijpt de verantwoordelijkheid die bij je baan hoort. Als vrachtwagenchauffeur ben jij namelijk het gezicht van de klant, en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de goederen onbeschadigd en tijdig hun eindbestemming bereiken.
 • Met een geldig B-rijbewijs op zak, biedt Consolid je de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij diverse opdrachtgevers in Roosendaal. Of je nu kiest voor het vervoer van bloemen, vliegtuigvervoer, vliegtuigcatering, horeca of afvalinzameling, de keuze is aan jou. Bij onze klanten kun je direct starten als vrachtwagenchauffeur en ervaring opdoen in verschillende vormen van vrachttransport en met variŽrende werktijden.
 • Als onderdeel van het selectieproces dien je in staat te zijn om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
 • Je verkeert in uitstekende fysieke conditie, aangezien een medische keuring een vast onderdeel is van het selectieproces. Ben je benieuwd naar deze fantastische opleiding? Lees snel het inspirerende verhaal van Peter en ontdek hoe hij zijn jeugddroom heeft verwezenlijkt bij Consolid. Klik hieronder om je direct aan te melden.

Ben je enthousiast over deze opleidingsvacature? Solliciteer dan vandaag nog! Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app mij dan op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid