Trigion

Beveiliger in opleiding Noord-Brabants Museum

Details van de functie

Logo Start jouw carrière in de beveiliging bij Trigion. Ga aan de slag als beveiliger in opleiding bij Het Noord-Brabants Museum in Den Bosch. Je krijgt jouw opleiding van ons cadeau! Trigion. De

Functieomschrijving

Wil jij starten in de beveiliging, maar heb je nog geen diploma? Zoek niet verder, want wij leiden je op! Als beveiliger ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de veiligheid van bezoekers en het beschermen van de kunstwerken en objecten in het Noord-Brabants Museum en het ondersteunen van je collega beveiligers. Met jouw professionele houding en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om de veiligheid te waarborgen, terwijl je tegelijkertijd onze bezoekers een gastvrije en vriendelijke ervaring biedt. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met verschillende situaties en uitdagingen.

 

Binnen een jaar word jij opgeleid tot gediplomeerd beveiliger en deze opleiding wordt betaald door Trigion. Na 2 weken theorie op school ga je direct aan de slag als beveiliger bij het Noord-Brabants Museum in Den Bosch. Eenzijdig is het werk daar nooit. Je loopt brand- en sluitrondes, ontvangt bezoekers en werkt op de portiersloge. Ook treedt je op als gastheer en werk je nauw samen met collega's van het Museum.

 

Het is daarbij belangrijk dat je flexibel bent, want als beveiliger draai je dag-, avond-, en weekenddiensten. Het Museum is jouw hoofdlocatie, maar je kan ook worden ingezet op andere objecten. Wij houden rekening met jouw wensen in het rooster.

 

Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers en bezoekers van het Noord-Brabants Museum. Trigion staat niet voor niets voor 'de veilige keuze'. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak.

 

Werken als beveiliger bij Trigion betekent afwisselend werk vol spanning. Natuurlijk onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Na de opleiding is er uitzicht op een vaste baan. Als beveiliger bij Trigion ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
 • Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het 'hoort'. 
 • Vriendelijk ontvangen van bezoekers en gasten en ze wegwijs maken op de locatie.
 • Receptiewerkzaamheden. Een afwisseling van mail, telefonie tot face to face klantcontact.
 • Portiersloge. Je kan goed overweg met een pc.

Wat je krijgt

Naast een betaalde opleiding en een team leuke collega's:

 • Bruto uurloon van €15,33 (conform CAO Particuliere Beveiliging)
 • Uitzicht op een vaste baan.
 • 13 keer per jaar salaris.
 • Bij Trigion kan je gemiddeld per 4 weken tussen €322,- en €405,- extra aan onregelmatigheidstoeslag verdienen bovenop je bruto salaris!
 • Rooster wat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Volledige reiskostenvergoeding van 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.
 • Parkeermogelijkheid op het object.

Wie je bent

Gemotiveerd ben jij voor de volle 100%. Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Jij ziet jezelf wel rondlopen om alles op het gebied van veiligheid te controleren. Dat je leergierig bent hoeven we je niet uit te leggen. De opleiding is nog maar het begin. Mogelijk wil je daarna verder groeien en misschien zelfs wel teamleider of praktijkbegeleider worden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en:

 • Hebt geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheerst de Nederlandse taal goed en beheerst de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Heb je een rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Bent woonachtig binnen 50 km vanaf Den Bosch.
 • Kan goed overweg met een pc.

 

Solliciteren bij Trigion doe je vooral online via een sollicitatiegame. In de game krijg je in 20 minuten video's te zien en vragen over het werk als beveiliger bij Trigion.

 

Aan het einde van deze game weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan en hebben wij een eerste indruk om te zien of je bij ons past. Nadat je de game hebt afgerond, nemen we binnen drie werkdagen contact met je op.

 

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.

 

Dus ben je in de gelegenheid? Solliciteer dan direct via je mobiel, tablet of in één van deze browsers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion