Breijer

Technisch uitvoerder - coördinator

 • Vacature
 • Vast contract
 • Gelderland
Nijmegen
17 juli 2024

Details van de functie

Logo Wil jij werken voor een gevestigde organisatie mét persoonlijk contact? Ben jij klaar om alle onderhoud bij onze klant op rolletjes te laten verlopen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Techni

Functieomschrijving

Voor een grote producent in halfgeleiders, onze klant in Nijmegen, zoeken wij een Technisch Uitvoerder/Coördinator.

Jij bent verantwoordelijk voor het opnemen van nieuwe aanvragen en het begeleiden van kort lopende projecten in diverse technische disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek en klein bouwkundig bij onze klant. Je werkt hierbij nauw samen met onze vaste leveranciers, gebruikers en opdrachtgevers waarbij duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en verbinden zeer belangrijk is.

Bij het opnemen van nieuwe aanvragen lever je de afgestemde aanvraag/opname samen met de onderliggers van onze vaste leveranciers aan bij een collega die de calculatie en offerte verzorgt. Bij het begeleiden van lopende opdrachten plan je alle activiteiten in, van werkvergunning, aansturen onderaannemers, informeren belang hebbende en controle op planning en uitvoering.

Samen met het onderhoudsteam verzorgen we preventief- en correctief onderhoud en kleine projecten(modificaties) aan de technische installaties van meerdere gebouwen met kantoor en lab omgeving op dit grote complex.

Verantwoordelijkheden:

 • Vertalen van technische vraagstukken naar de calculator;
 • Organiseren, begeleiden en bewaken van de voortgang en kwaliteit van de uitvoeringswerkzaamheden;
 • Bijhouden van administratie en voorbereiden van voortgang en financiële rapportages voor de teamleider.

Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. In deze functie ga jij aan de slag bij een wereldwijde producent van halfgeleiders in Nijmegen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht bij een van onze grote klanten in Nijmegen waar je samen werkt met meerdere collega's van Breijer.

Verder krijg je bij ons:

 • Bruto maandsalaris van €3250,- tot €4875,- (CAO Metaal & Techniek), afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • Flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
 • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

De Technisch Uitvoerder/Coördinator die we zoeken is communicatief vaardig en service- en klantgericht. Je bent van nature nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht.

Verder zien we graag:

 • Een afgeronde MTS/Mbo 4-opleiding, bij voorkeur binnen de (elektro)techniek;
 • Je hebt relevante werkervaring;
 • Naast proactief ben je communicatief en commercieel vaardig, wat tot uiting komt in de contacten met onze opdrachtgevers;
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct. Als je vragen hebt kun je terecht bij Jeremy de Wit of Ingrid Vijfhuizen onze recruiter via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer