Gom

Schoonmaak medewerker bij basisschool 't Valder in Landgraaf

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaak baan en woon je in (de omgeving van) Landgraaf? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij per 19 augustus op zoek naar een nieuwe collega voor het schoonmaken van basisschool 't Valder in Landgraaf. Als schoonmaak medewerker ben jij van grote waarde voor het zorgen van een gezonde werkomgeving voor leerlingen, docenten en medewerkers. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, verkeersruimtes en lokalen. Je werkt hier zelfstandig.

 

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en werktijden zijn vanaf 16:30 uur. Dit is een parttime dienstverband van 12,25 uur per week.

 

Heb je vragen over de vacature? Stuur de recruiter een berichtje via Whatsapp!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

 

  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

 

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
 

  • Ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
  • De mogelijkheid om een VOG aan te vragen.

?

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Landgraaf? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

 

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom