Gom

Support Medewerker Aanbestedingen

Details van de functie

Logo Wil je als support medewerker aanbestedingen een essentiŽle bijdrage leveren in onze kernteams? Kunnen we straks niet meer zonder jou in aanbestedingstrajecten?

Functieomschrijving

Als Bid Support Medewerker maak je een belangrijk onderdeel uit van de Tenderdesk en van het kernteam van een lopende tender. Je werkt samen met Bid Managers, Bid Writers en andere Bid Support Medewerkers om ervoor te zorgen dat we overtuigende voorstellen kunnen indienen. Dit gaat gepaard met energie, creativiteit en uiteraard humor. Geen zorgen als je geen ervaring hebt met aanbestedingen; we leren je alles wat je moet weten!Dit ga je doen

Jij bent in het kernteam verantwoordelijk voor de optimale en nauwkeurige ondersteuning in het aanbestedingsproces. Dit doe je door het bijhouden van de centrale administratie. Denk hierbij aan het scannen van TenderNed, registreren van publicaties (inclusief de communicatie hierover) in ons CRM-systeem, invullen en uitzetten van verklaringen, deadlines bewaken en de planning borgen. Daarnaast onderhoud je via de bekende platforms en per e-mail contact met de aanbestedende dienst.Steun en toerverlaat

Als Bid Support Medewerker ben je de steun en toeverlaat van het kernteam. Jij houdt bij welke tenders er gepubliceerd zijn, je snapt welke tenders er relevant zijn en deelt de bestanden met het team. Tijdens het proces zorg jij dat alle documenten kloppen en zorgt dat ze op de juiste manier in ons registratiesysteem verwerkt worden. Jij borgt tijdens het overleg van het bidteam dat alle afspraken helder zijn en iedereen weet wat hij of zij moet gaan doen. Binnenkort weten je collega's niet meer hoe ze het ooit zonder jou hebben gered. En als de tender gewonnen is, vier je samen met ons het feestje!Onze bedrijfscultuur en onze overtuiging

Gom behoort tot de top van schoonmaakdienstverleners van Nederland. We werken vanuit de overtuiging dat dit resultaat een optelsom is van de prestatie die wij met elkaar leveren; iedere dag weer. We zijn een organisatie die zich specialist mag noemen en daar zijn wij trots op. Gom is bovendien onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf ťn de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

Wat je krijgt

Je bent onderdeel van een professionele commerciŽle tenderorganisatie met ervaren en gedreven Gom-collega's. Het team is divers en ambitieus, er is veel ervaring met het aanbestedingsvak en dus veel kennis aanwezig. Gom breed maak je onderdeel uit van het grotere sales team van 29 collega's.Het is samen de schouders eronder met genoeg tijd voor een geintje. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de kernteams tijdens lopende tenders. Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving.Naast een veelzijdige functie, bieden wij:

 • een salaris tussen de € 2.600,- en € 3.200,- bruto o.b.v. van een fulltime dienstverband;
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis
 • een netto onkosten- en thuiswerkvergoeding
 • een goede pensioenregeling;
 • mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's;
 • de mogelijkheid tot hybride werken.

Wie je bent

We zoeken een enthousiaste en kundige collega die van aanpakken weet en goed functioneert in een dynamische omgeving. Ervaring met Bid & Tendermanagement is een plus, maar ook als je een sterke administratieve achtergrond hebt, ben je van harte welkom! Je beschikt over: • Opleiding en ervaring: Een afgeronde mbo4-opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Dit kan op het gebied van Bid & Tendermanagement zijn, maar ook ervaring op secretarieel of administratief vlak is waardevol.
 • Multitasking talent: Je hebt stalen zenuwen en kunt moeiteloos meerdere taken tegelijk uitvoeren.
 • Taalvaardigheid: Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.Jouw persoonlijkheid is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden. We zijn op zoek naar een collega die de volgende kwaliteiten meebrengt: • Nauwkeurig en gestructureerd: Je werkt met oog voor detail en behoudt altijd het overzicht.
 • Energiek en creatief: Je bruist van de energie en komt met frisse ideeŽn.
 • Stressbestendig: Je blijft kalm en efficiŽnt, zelfs onder druk.
 • Humor en enthousiasme: Je hebt een aanstekelijke dosis humor en brengt enthousiasme in het team.Word jij onze nieuwe Bid Support Medewerker en wil jij bijdragen aan de groeiambities van Gom? Solliciteer dan nu en maak het verschil!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom