Gom

Schoonmaak medewerker bij een zorginstelling in Haarlem

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving Haarlem en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde schoonmaakmedewerker die graag een positieve bijdrage wil leveren aan een schone en veilige omgeving? Heb je een hart voor de zorg en wil je werken in een dynamische omgeving waarin jouw inzet echt het verschil maakt? Dan zoekt Gom jou!

Als schoonmaakmedewerker bij een zorg locatie in Haarlem speel je een essentiŽle rol in het waarborgen van een hygiŽnische en prettige omgeving voor onze cliŽnten, medewerkers en bezoekers. Je zorgt voor een schone en opgeruimde uitstraling van de verschillende ruimtes binnen de kliniek, zoals de algemene ruimtes en sanitaire voorzieningen.

Werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur. Dit gaat om een parttime dienstverband van 10 uur per week.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €14,15 en €15,60 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou.Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaak medewerker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kan je een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanleveren/aanvragen;
  • affiniteit en/of ervaring met werken in de zorg en de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Haarlem? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom