Financiering voor behandeling Critical Limb Ischemia overtekend

17 april 2018

LimFlow SA, ontwikkelaar van innovatieve, perifere endovasculaire technologie die de behandeling van critical limb ischemia (CLI) verandert, kondigt vandaag aan dat het 27 miljoen euro heeft veiliggesteld in een overtekende C-financiering. De ronde werd geleid door Sofinnova Partners, met voortdurende deelname van bestaande round B-investeerders als Bpifrance, de Franse soevereine investeringsbank en Balestier, een Singaporees familiefonds. Gérard Hascöet, Venture Partner bij Sofinnova Partners en dr. Kinam Hong, Partner van het Sofinnova Crossover I Fund, zullen toetreden tot de raad van bestuur. Het is de eerste investering voor het nieuw opgerichte Sofinnova Crossover I Fund.

Opbrengsten uit de serie C-financiering zullen de belangrijkste strategische initiatieven van het bedrijf financieren in de tweede helft van 2020, inclusief de voltooiing van een Amerikaanse hoofdstudie voor het LimFlow Percutaneous Deep Vein Arterialization System (pDVA), dat zal worden voorgelegd aan de FDA als onderdeel van het goedkeuringsproces en de uitvoering van zijn internationale commercialiseringsstrategie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

[klik hier voor het telefoonnummer] r1&sid=64685&distro=ftp">

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/ [klik hier voor het telefoonnummer] /nl/

CONTACT: