Munich Re geeft ALLFINANZ Spectra vrij

18 april 2018

Munich Re Automation Solutions Ltd, de wereldleider in digitale nieuwe bedrijfs- en acceptatieoplossingen, verstoort opnieuw levensverzekeringsautomatisering door ALLFINANZ Spectra vrij te geven. Het cloudgebaseerde Spectra maakt van een inefficiŽnt pre-beoordelingsproces een gesloten verkoop. Spectra bevordert het aankoopbesluit in de eerste twee minuten van het contact.

Agenten of prospecten voeren minimale gegevens in en Spectra beoordeelt direct de verzekerbaarheid en de aannemelijke prijs. Gestuurde vragen verfijnen de resultaten dynamisch voor hun ogen en initiŽren de bouwstenen voor een formele toepassing. Op ieder moment is de agent gemachtigd met genoeg kennis om een afsluiting voor te kunnen stellen.

De ongeduldige klanten van vandaag de dag blijven geÔnteresseerd. Hogere risico?s worden niet bemoeilijkt door ontmoedigende, verkoopmoordende omwegen. Alle betrokken partijen weten binnen enkele minuten wie verzekerbaar is en in welke tariefcategorieŽn ze vallen. Agenten kunnen ťťn verzoek gebruiken om een of meerdere verzekeraars te ondervragen voor meerdere soorten uitkeringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

[klik hier voor het telefoonnummer] r1&sid=64685&distro=ftp">

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/ [klik hier voor het telefoonnummer] /nl/

CONTACT: