Start nu jouw tussenjaar met een superleuke luchtvaartopleiding.

15 juni 2021
Altijd al geďnteresseerd geweest in de Luchtvaart? En ben je service gericht en flexibel ingesteld? Dan is de opleiding Airline & Tourism management misschien wel wat voor jou!

Tijdens de opleiding leer je alles op het gebied van luchtvaartdienstverlening, cabin crew management en ground management. Je volgt Flight Safety en Dangerous Goods training. Tevens krijg je les in de Engelse taal en word je klaar gestoomd voor sollicitatie middels sollicitatie en communicatie training. Samen zorgen we ervoor dat je jezelf goed kan presenteren en je klaar bent voor je luchtvaart carričre.

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ben je in het bezit van het diploma Airline & Tourism management. Tevens ben je in bezit van het IATA certificaat. IATA is een wereldwijde organisatie van luchtvaartmaatschappijen. Sinds 1945 leidt IATA grond en cabinepersoneel op. Inmiddels zijn meer dan 292 luchtvaartmaatschappijen aangesloten waaronder KLM, Transavia, TUIfly.

‘’ Our mission is to represent, lead and serve the airline industry’’ – IATA

Kortom, wil jij ook de hele wereld als werkterrein? Of droom je ervan om aan de slag te gaan als grond personeel en vele culturen en mensen te ontmoeten? Neem contact met ons op! Samen kijken we of deze opleiding passend voor jou is.