2 op de 3 CISO's Is Niet Voorbereid op Cyberaanval

18 augustus 2021
Cyberaanvallen en data diefstal behoren tot de grootste bedrijfsrisico’s wereldwijd! Hackers en andere criminelen slaan steeds vaker en vaker toe, vaak met rampzalige gevolgen voor bedrijven! Meer dan 50% van CISO’s (Chief Information Security Officer) verdacht dat hun bedrijf dit jaar nog risico loopt op een cyberaanval!

Maar ondanks dit grote belang, geven 2 op de 3 CISO’s aan dat zij niet voorbereid zijn op een cyberaanval! Dit zijn zeer verontrustende cijfers, zeker wanneer je kijkt naar de toenemende cijfers op het gebied van cyber criminaliteit.

Bent u Daadwerkelijk Voorbereid?
Hackers innoveren razendsnel en beveiliging die vorig jaar nog adequaat was, kan morgen een enorm beveiligingsrisico zijn voor uw onderneming! Het is daarom cruciaal dat u uw kennis zo up-to-date mogelijk houdt! Zonder deze kennis is het nagenoeg onmogelijk om uw systemen en gegevens veilig te stellen!

Om deze reden bieden we bij IMF Academy een nieuwe training aan waarbij u alle kennis krijgt om de beveiliging van bedrijfsgevoelige informatie tot in de puntjes te regelen! In deze 4-daagse training CISO: cyber security strateeg bij uitstek leert u op strategisch niveau alle cyberrisico’s in kaart te brengen en een plan op te stellen om deze risico’s in te perken.

Stel de informatie van uw bedrijf veilig en schrijf u vandaag nog in!

De Rollen Omgedraaid?
Mogelijk is een andere training voor u ook zeer interessant, namelijk de certificerende training Certified Ethical Hacker. In deze training worden de rollen omgedraaid en kruipt u in de huid van een hacker. Om een hacker te kunnen verslaan, moet u leren denken als een hacker!

In deze training leert u zowel de denk- en werkwijze van hackers als hun tools kennen. U gaat zelf met deze tools aan de slag en leert om kwetsbaarheden te herkennen en hier vervolgens actie tegen te ondernemen.

Schrijf u nu in voor deze training!