PPG en Vision Systems ontwikkelen systemen voor dimbare vliegtuigramen

19 Mei 2017 16:00

SYLMAR, Californie en BRIGNAIS, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)-PPG en Vision Systems hebben een commercieel akkoord bereikt om samen te werken aan het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor elektronisch dimbare ramen in vliegtuigen. De overeenkomst biedt mogelijkheden voor PPG en Vision Systems om verder te groeien in commerciele, regionale, militaire en algemene luchtvaarttoepassingen, welke kunnen profiteren van de expertise van beide bedrijven.

Zowel PPG als Vision Systems hebben al ruime ervaring met de levering van systemen voor elektronisch dimbare ramen. PPG levert sinds 2007 elektronisch dimbare ramen voor commerciele vliegtuigen en grondvoertuigen. Vision Systems, dat gevestigd is in de buurt van Lyon, Frankrijk, is een gevestigde leverancier van zowel dimbare raamsystemen voor vliegtuigen als de bijbehorende elektronica.

Deze bekendmaking is officieel geldend in het engels. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in het engels, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PPG

Audrey Fujimoto, +1-818-741-1685

[stuur een e-mail]

www.ppgaerospace.com

of

Vision Systems

Alexandra Martin-Devaud, [klik hier voor het telefoonnummer]

amartindevaud@vision-systems.fr

www.visionsystems.fr

of

JV Communications

Jean Verlich, +1-724-916-4558

[stuur een e-mail]