Dulon College

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Dulon College' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Open dag

Datum: dinsdag 29 juni 2021
Locatie: Ede
Omschrijving: OPEN DAG 29 JUNI 2021
29 juni 2021
Een aantal keren per jaar kun je de sfeer proeven op onze school en informatie krijgen over alle opleidingen. Docenten en studenten vertellen over hun opleiding en hoe het is om te studeren bij Dulon College. Tijdens deze informatieavond zal er extra aandacht worden besteed aan de vavo en entreeopleidingen.

Op 29 juni 2021 openen wij onze deuren van 18.30 uur tot 20.00 uur.


Ben jij derde- of vierdejaars vmbo-leerling of havoleerling en ben je aan het ori๋nteren op een mbo-opleiding? Kom dan naar onze open dag! Deze open dag is daarnaast ook speciaal voor leerlingen die de voortgezet algemeen volwassenenonderwijs(vavo) of een Entreeopleiding (mbo niveau 1) willen doen. Tijdens de infoavond zijn de diverse locaties geopend en is er een informatiemarkt waar je alle opleidingen kunt vinden. Wil je meer weten over een opleiding, dan kun je al je vragen stellen aan onze studenten en docenten.

VAVO
Gezakt of 18+? Haal via vavo je diploma. Vavo is in Nederland het gesubsidieerd voortgezet onderwijs voor leerlingen die 18 jaar of ouder zijn en onder bepaalde voorwaarden ook voor 16- en 17-jarigen. Het vavo biedt opleidingen vmbo-tl/mavo, havo en vwo. De wijze van examinering en de diploma's zijn vrijwel gelijk aan die in het reguliere voortgezet onderwijs. Meer informatie

ENTREE
Heb je nog geen diploma, maar w้l de capaciteiten om een mbo-opleiding te doen? Dan is een Entreeopleiding iets voor jou. Voor de meeste studenten is het een opstapje naar een vervolgopleiding. Ook als je wilt gaan werken, is de opleiding een goede keuze. Meer informatie

ALGEMENE VOORLICHTING
Wil je meer weten over de school en studeren aan het mbo? Kom dan naar ้้n van de algemene voorlichtingen. Hier krijg je antwoord op vragen als:

  • Hoe kies je de juiste opleiding?
  • Welke opleidingen zijn er allemaal?
  • Wat kost een opleiding?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Wat mag je verwachten?
  • We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze!