ROC Rivor

Let op: Vanwege het coronavirus gaan veel open dagen en voorlichtingsactiviteiten niet door. Controleer daarom op de website van de betreffende onderwijsaanbieder of deze doorgaat, om teleurstelling te voorkomen.

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'ROC Rivor' of maak gebruik van onderstaande gegevens:


Informatieavond 24 juni 2021

Datum: donderdag 24 juni 2021
Locatie: Tiel
Omschrijving:

Informatieavond 24 juni 2021

Wil jij in september starten met een mbo of VAVO-opleiding? Kom dan naar de Informatieavond voor een kennismaking en oriënterend gesprek met onze docenten.

We hopen je natuurlijk tijdens de informatieavond op school te mogen ontvangen. Maar vanwege het coronavirus weten we nog niet of dat mogelijk is en in welke vorm de informatieavond door kan gaan. Aanmelden is al wél mogelijk , je ontvangt dan eind mei alle info over de opzet van de Informatieavond op 24 juni.

Ben jij

  • gezakt voor je eindexamen? Dan is een VAVO-opleiding voor jou dé mogelijkheid om in één schooljaar alsnog je vmbo-tl of havo-diploma te halen. Bij ons hoef je alleen de vakken opnieuw te doen die je niet hebt gehaald.
  • blijven zitten op 3-vmbo-tl of 4-havo? Ook dan kan VAVO jou helpen! Je kunt versneld al je examenvakken bij ons volgen.
  • je aan het oriënteren op welke mbo-opleiding je in september wilt starten? En ben je nieuwsgierig naar onze mbo opleidingen op niveau 1 t/m 4? Onze docenten vertellen je alles over de opleiding tijdens een informatiegesprek.
  • op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil je je laten omscholen? Dan zijn onze cursussen en (verkorte) opleidingen binnen Leven Lang Ontwikkelen echt iets voor jou!

Aanmelden

Je bent donderdag 25 juni van 18.30 tot 20.30 uur van harte welkom! Meld jezelf aan via het aanmeldformulier.

Vanwege het coronavirus weten we nog niet in welke vorm we de Informatieavond gaan organiseren. Als je je aanmeld, ontvang je t.z.t. informatie over de definitieve opzet.