Gezondheidszorg, Welzijn, Uiterlijk en Sport

Zorg voor je toekomst

Werken in de Gezondheidzorg is werken met en voor mensen!

Binnen de sector Gezondheidszorg zijn er veel gespecialiseerde beroepen die je kunt beoefenen.
Denk bijvoorbeeld aan kraamverzorgende, gehandicaptenzorg, verpleegkundige, doktersassistent, apothekersassistent, pedagogisch werker of ouderenzorg. En dit is nog niet alles, in de gezondheidszorg zijn er tal van beroepen die je kunt beoefenen. Bij deze beroepen is een goede samenwerking van groot belang. Je geeft mentale en fysieke hulp aan mensen die dat nodig hebben, zoals zieken, mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking of ouderen.
Het is een sector waarin je met veel plezier, tevredenheid maar ook met veel waardering zult werken. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend en op diverse locaties.

Ben jij de nieuwe kraamverzorgende, verpleegkundige, doktersassistent, apothekersassistent, pedagogisch werker of ouderverzorger die wil werken aan de gezondheid van andere mensen? Ligt het in je aard om anderen te helpen en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is een baan in de gezondheidszorg zeker wat voor jou!

Vind hier alle benodigde informatie voor een loopbaan in de Gezondheidszorg!

Vacatures, Stages en BBL-plekken

Honderden werkgevers zijn op zoek naar jou!
Een groot aantal bedrijven is op zoek naar talenten in de sector "Gezondheidszorg, Welzijn, Uiterlijk en Sport". Zij zijn onder meer op zoek naar starters, BBL-ers en mensen met werkervaring.

Op onze vacaturesite staan de meest interessante werkgevers met hun vacatures, stageplekken en BBL-plekken bij jou in de buurt! Klik op een subsector om te kijken of er wat voor jou tussenzit!

Beroep in beeld

Ben je op zoek naar een baan in de sector "Gezondheidszorg, Welzijn, Uiterlijk en Sport" en ben je benieuwd wat jouw werkzaamheden zullen zijn? Wij hebben verschillende beroepen voor jou in beeld gebracht!
Klik hier voor onze beroepenclips in de sector "Gezondheidszorg, Welzijn, Uiterlijk en Sport"!

Test je talent!

Geļnteresseerd geraakt in "Gezondheidszorg, Welzijn, Uiterlijk en Sport", maar weet je nog niet of het bij jou past?
Voor jou zijn er verschillende testen ontwikkeld die je helpen om de juiste keuzes in je loopbaan te maken.

Wil je meer weten over de sector Gezondheidszorg?

Calibris is het opleidingsinstituut voor de Zorg, Welzijn en Sport. De activiteiten van Calibris zijn gericht op goede scholing van werkenden in de Zorg, Welzijn en Sport. Het doel van Calibris is meer balans en dynamiek op de arbeidsmarkt. Dat lukt alleen door in te spelen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo levert Calibris een waardevolle bijdrage om onderwijs en arbeid soepel op elkaar te laten aansluiten. Of zoals zij zeggen: een leven lang leren.

Klik hier voor meer informatie!