Techniek

Techniek is de toekomst

Wat zou het donker zijn zonder onze straatverlichting. En wat te denken van onze mobiele telefoons? Deze zijn niet meer weg te denken uit je dagelijkse leven.

Zie je het al voor je dat je in de winter met de hele familie rond de houtkachel zit?
Centrale verwarming en stromend water… Voor al deze dingen (en natuurlijk nog véél meer) hebben wij techniek nodig. Overal waar je ook maar kijkt zie je techniek. Wij zijn er zo aan gewend dat we er niet eens meer bij nadenken.

De vraag naar technisch personeel wordt ook steeds groter, en dan met name naar jonge technici. In deze sector heb je verschillende mogelijkheden in de wereld van de techniek.
Lijkt het jou wat om deel uit te maken van deze sector, vind dan hier alle benodigde informatie voor een toekomst in de Techniek!

Vacatures, Stages en BBL-plekken

Honderden werkgevers zijn op zoek naar jou!
Een groot aantal bedrijven is op zoek naar talenten in de sector "Techniek". Zij zijn onder meer op zoek naar starters, BBL-ers en mensen met werkervaring.

Op onze vacaturesite staan de meest interessante werkgevers met hun vacatures, stageplekken en BBL-plekken bij jou in de buurt! Klik op een subsector om te kijken of er wat voor jou tussenzit!

Test je talent!

Geïnteresseerd geraakt in "Techniek", maar weet je nog niet of het bij jou past?
Voor jou zijn er verschillende testen ontwikkeld die je helpen om de juiste keuzes in je loopbaan te maken.