Bouw

Bouwen aan je toekomst

Werken in de bouw is werken aan diverse projecten waar je over vele jaren nog trots op kunt zijn.
Denk aan het bouwen van huizen en kantoren maar ook aan het aanleggen van wegen en bruggen. Het zijn projecten die heel wat jaren meegaan en waar wij allemaal volop gebruik van maken.

Binnen de sector Bouw is het mogelijk veel gespecialiseerde beroepen uit te kunnen oefenen. Denk bijvoorbeeld aan timmerlieden, metselaars, tegelzetters, schilders, uitvoerders, architecten en projectleiders. Een goede samenwerking tussen deze gespecialiseerde beroepen is van groot belang om een project te laten slagen. Het is een sector waarin je met veel plezier en tevredenheid zult werken. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend en op diverse locaties.

Ben jij de nieuwe timmerman, metselaar, tegelzetter, schilder, uitvoerder, architect of projectleider die wil werken aan projecten waar heel Nederland gebruik van maakt? Weet jij de handen uit de mouwen te steken? En heeft het werken in de bouw je altijd al aangetrokken? Dan is nu het moment om te bouwen aan je toekomst…

Vind hier alle benodigde informatie voor een loopbaan in de bouw!

Vacatures, Stages en BBL-plekken

Honderden werkgevers zijn op zoek naar jou!
Een groot aantal bedrijven is op zoek naar talenten in de sector "Bouw". Zij zijn onder meer op zoek naar starters, BBL-ers en mensen met werkervaring.

Op onze vacaturesite staan de meest interessante werkgevers met hun vacatures, stageplekken en BBL-plekken bij jou in de buurt! Klik op een subsector om te kijken of er wat voor jou tussenzit!

Beroep in beeld

Ben je op zoek naar een baan in de sector "Bouw" en ben je benieuwd wat jouw werkzaamheden zullen zijn? Wij hebben verschillende beroepen voor jou in beeld gebracht!
Klik hier voor onze beroepenclips in de sector "Bouw"!

Test je talent!

Geļnteresseerd geraakt in "Bouw", maar weet je nog niet of het bij jou past?
Voor jou zijn er verschillende testen ontwikkeld die je helpen om de juiste keuzes in je loopbaan te maken.

Wil je meer weten over de sector Bouw?

Fundeon is het opleidingsinstituut voor de Bouw en Infra. De activiteiten van Fundeon zijn gericht op goede scholing van werkenden in de Bouw en Infra. Fundeon biedt hiervoor uiteenlopende producten en diensten, gericht op opleiding en werk. Klik hier voor meer informatie!