Sector: Procestechniek

Video: Allround Operator Productietechniek

Als allround operator productietechniek werk je bij een middelgroot of groot productiebedrijf. Als allround operator productietechniek werk je bij een middelgroot of groot productiebedrijf. Je kunt ook werk vinden op de productieafdeling van verschillende sectoren binnen de industrie. Denk aan de machine-industrie, verpakkingsindustrie, hout- en meubelindustrie, elektrotechnische industrie en noem maar op.
Als allround operator productietechniek hou je je bezig met het onderhouden, bedienen en besturen van diverse apparaten. Je kunt goed omgaan met grote, ingewikkelde apparaten. Je bent meestal zelfstandig aan het werk. Jij zorgt dat alle apparatuur in het productieproces optimaal werkt. Als er iets mis dreigt te lopen, dan grijp je in, stuur je bij of verhelp je de storing. Verder begeleid je collega’s bij hun productiewerkzaamheden.
Je bent niet bang voor vuile handen en je bent oplossingsgericht ingesteld. Aangezien je met grote en ingewikkelde apparaten werkt, is het belangrijk dat je zorgvuldig en nauwkeurig kunt werken.
Ook kun je volgens een plan werken en heb je een beetje inzicht in alles wat er moet gebeuren.
Daarnaast moet je goed met andere mensen kunnen omgaan. Tenslotte is het belangrijk dat je stressbestendig bent!
Spreken de werkzaamheden van allround operator productietechniek je aan? Dan is dit beroep zeker iets voor jou!